Happy Birthday Nurhusnina Nazlie ; Pesanan Untuk Nina dan Rakan Serta Semua Yang Akan Menduduki PMR 2012 .

Monday, October 01, 2012 PCL 19 Comments





Anak sulung sy Nurhusnina aka nina, umurnya sudah mnginjak ke alam remaja pada 30hb Sept...takda palanning nak buat majlis pon sebenarnya memandangkan dia nak menduduk PMR minggu depan, tak bole la nak hepi2 sangat...

birthday girls..darin(27/9) n nina (30/9) .. 2012
malam sebelum tu, kami ke Alam Budiman..sepupu nina sambut hari jadinya yg ke 3 tahun, Darin sufia namanya....Sampai jer kat AB, saja mention kat wall fb group 'kite-kite aje'...haha tak sangka pulak ada juga rakan2 (blogger) kite kat sana ye, yang sy tau sebelum ni cuma mak encik Sz jer tinggal kat area Saujana Utama tu n ada lagi sorang rakan sekolah rendah sy dulu, cikliah .

...tapi ada lagi sorang rakan blogger rupanya ..pon tinggal kat area berdekatan tu jugak, blogger tu ialah Ain Noraini.., takda palnning nak gathering..so takda open2 house lah...maybe next time lah kot ! :))



okay, berbalik pd citer Birthday girl..,
classmates nina dah calling2 nina nak datang rumah .. nak sambut besday ..alamak ! ,
mulanya taknak buat dah...tapi kena buat jugak celebration..huhu.






.. untuk tidak menghampakan birthday girls, sy cuma masakkan char koew teow dan belikan kek SR untuk nina, .. mamaDiana buat masak tengahari 'pecel lele' yg semakin menjadi febret kami, lagi pon kebetulan emak , abang  n kakak mamadaiana datang sini..

psst..yang penting birthday girl suka di samping rakan2nya..harap diorang boleh mengurangkan ketegangan demam menghadapi peperiksaan besar.

Pesanan untuk nina dan rakan serta semua yang akan menduduki PMR 2012 ;
..nak dekat exam ni jangan hepi2 sangat, kurangkan gelak ketawa dan jangan tension sampai ganguan jiwa/histeria plak nanti...nauzubillah.
..Mohon juga pada Allah moga Dia memberikan kesihatan yang baik selalu lagi2 dalam tempoh tersebut, melapangkan hati dan fikiran supaya mudah menjawab di kertas jawaban mingikut kehendak soalan yang diberikan.
..Mohon restu dari ibubapa dan juga guru2, ucap TAHNIAH dan katakan HEBAT kepada rakan seperjuangan.
dan  yang teramat penting SENTIASA JAGA SOLAT WAJIB ANDA di samping berusaha keras.

..MOHON JUGA  PEMBACA DI SINI UNTUK MENDOAKAN ANAK/ADIK2 YANG MENDUDUKI PMR 2012 DENGAN HARAPAN SEMOGA MEREKABERJAYA DENGAN CEMERLANG, AMIN .

terima kasih .

Published with Blogger-droid v2.0.9



19 comments:

  1. buat yg terbaik..ye...agh setiap hari doakan..anak dan ank buah cemerlang dlm examm..do the best..happy birthday darling..

    ReplyDelete
  2. ooo PCL satu geng ngan cikliah ye ... cikliah pun geng blogger setaman di sini, tapi sy pun belum penah bersua muka lagi..hihihi...

    buat kak nina& kawan2 , selamat menjawab peperiksaan besar ye ... UPSR dah selamat diharungi, skrg PMR lepas ni SPM ... sekejap je lepas tu dah masuk dunia IPT pula ...

    ReplyDelete
  3. @Knor: angah, terima kasih bg pihak nina..amin2.

    ReplyDelete
  4. @mak encik | SZ: kalau bole nk suruh dia ikut jejak langkah Dr Suzie.. :P, insyaAllah n thnks.

    ReplyDelete
  5. semoga nina dapat menjawab soalan pmr dengan tenang dan cemerlang. amin....

    ReplyDelete
  6. doa + usaha + istiqamah + tawakkal = duit

    ReplyDelete
  7. slmt hari jadi nina.. gudluck utk PMR nanti.. adik saya pun akan PMR & SPM jgk

    ReplyDelete
  8. assalamualaikum PCL...selamat hari lahir nina moga akan berjaya dlm peperiksaan PMR nanti yer...:)

    ReplyDelete
  9. selamat ahri jadi Buat Nina.. comel anak dara PCL.. :)

    ReplyDelete
  10. @baby comel: mendoakan mereka yg terbaik spt yg diharapkan..tq.

    ReplyDelete
  11. waaa seronoknya makan kek.. like sgt...

    ReplyDelete
  12. @Nurul Akmal: like mamadiana...hehe kan?

    ReplyDelete
  13. @Leeza dayasari [santai leeza]: emm kek SR memang lazat..nk cuba buat kek sama mcm SR...

    ReplyDelete
  14. Selamat Hari Lahir buat Nurhusnina, semoga menjadi anak yang soleh serta berjaya di dunia dan akhirat. Aminnnn.

    ReplyDelete
  15. SELAMAT HARI LAHIR BUAT ANAKNYA.. SEMOGA DIA DAPAT JAWAB PMR DENGAN BAIK TAHUN NI..

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.