Hormon?

Sunday, October 28, 2012 PCL 13 Comments


...sapu diperut dan kawasan lemak memang berkesan! !!
. Tadi terbunyikan hon kerta..bunyi kuat dan panjang hanya disebabakan pemandu kereta lain yang berkedudukan dalam parkir keluar secara melulu tanpa melihat kedatangan kami dilaluan jalan.
Insaf sekejap...(astaghfirullah..) mesti dia menyumpah2 kat saya...
Sebelum ni saya adalah pemandu yang malas membunyikan hon..
Hari ni,  pantang orang silap sikit kena hon..
"terlebih panas" ..agaknya
Banyak makan daging korban?
Hormon korang bagaimana pulak?
Published with Blogger-droid v2.0.9

13 comments:

  1. assalamualaikum PCL...betul2 kekadang memang mcm tu la ada masa ok ada masa tak kena juga hadapinya...:)

    ReplyDelete
  2. hahaha, hormon daging korban?? ada eh?? klakar pulak baca.. kitaa bunyikn horn tu tandanya kita CARE..

    ReplyDelete
  3. Hormon saya? Lapar semedang!

    ReplyDelete
  4. KALAU DI INDONESIA LAGI PULAK PCL.. KERAP BUNYI HON.. SAYA ADA BERTANYA PADA PAK SUPIR (PEMANDU) YANG MEMBAWA SAYA SEMASA DI INDONESIA PASAL DI MALAYSIA ORANG JARANG BERI HON KECUALI PADA SUATU2 MASA TERTENTU. DIA BERITAHU PADA SAYA, KALAU TAK GUNA HON, BUKA SAYA HON TU (DIA MACAM PERLI)

    ReplyDelete
  5. banyak makan daging tuuuu

    ReplyDelete
  6. mungkin jugak tu. banyak sangat makan daging.. badan panas

    ReplyDelete
  7. follow sini..nnt kan update BLOglist paling Manang MV..oh ya..manang tue menang..so paling menang tue maksudnya yang paling bagus paling teror

    ReplyDelete
  8. x berani nak pakai..huhu..follow sini:)


    comel blog nyh..:)

    ReplyDelete
  9. ada sakit2 tenguk tp x makan daging pun.http://msvelentine.blogspot.com/2012/10/update-senarai-penghuni-bloglist-paling.html

    ReplyDelete
  10. PCL sapu pati halia tu banyak sangat kot..tu yang tertekan hon panjang tu..hihi

    ReplyDelete
  11. hahaha..hormon imbalance ke PCL..biasa la tu kdg2 mood kita ni pandai tersasar juga :)

    ReplyDelete
  12. Dulu aku pun x suka tekan hon..tapi skang ni ramai yg beli keta xde signal tu yg terpaksa guna hon tu...

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.