Hujan : Hilang semangat petang berlalu..

Tuesday, October 16, 2012 PCL 8 Comments

@5.30pm..."ala..ujan la mama"



...niat tu ada dah..kononnya nak jogging..lupakan je..hehe. Bila nak jogging je. ..hujan...macam tu lah selalunya.

Melayan bebudak bila balik dari kerja kekadang memang best..boleh hilang stress..
Sementara menunggu ibu masing2 datang...dorang nih main2 dulu kat luar...

Aqeela n Afni memerhati ke luar dari pintu sliding..petang ni takleh keluar la..hari hujan..nanti demam plak jenuh mamaD nak jawab...

Pcl ; ..kesian mamaD seharian dengan 3 dak kecik.., sapa cakap jaga budak senang, emm !? ...tapi ada  yang hantar awal n  masa ambil anak tetap jugak lewat.. (sekali sekala lewat ..no hal, tapi...)

hemmm..biasa lah tu, saling memahami hendaknya....all da best lalink.

Published with Blogger-droid v2.0.9

8 comments:

  1. tu la...ingat nk jogging gak..

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum PCL

    kat sini belum hujan lagi
    tapi cuaca kan main gelap lagi

    ReplyDelete
  3. hehehe..memang susah juga jaga anak ni ye bro..adeh.. habislah saya nanti...

    ReplyDelete
  4. Roomate sy juga beri alasan yg sama. Ohh hujan x dpt pg jog!

    ReplyDelete
  5. skrg, ptg2 mmg selalu hujan.. :D

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum PCL...yer la petang2 mula la hujan kesian budak2 x dpt kuar bermain yer..:)

    ReplyDelete
  7. Sabar betul mamaD...kalau akak memang tak leh nak jaga budak2 nih, cepat hilang sabar. Anak sendiri boleh le nak lepuk2 anak org nanti masuk court pulak...hehehee...

    ReplyDelete
  8. bestnya jaga budak..tapi bawah 4 tahun la..kalau dah besar mls nak jaga nakal hehe

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.