Sempoi cuti hari minggu..

Sunday, October 21, 2012 PCL 8 Comments


...seronok mandi manda., dah lama tak mandi kolam...
mandi pulak dengan baby...

waww...sesuatu yang menarik bila bapa2 beraktiviti begini..
nilah aktiviti pagi setelah jog di taman metropolitan,  Kepong..

..penat jogging round tasik kami berenang di kolam.

ada lagi aktiviti petang nanti...
Published with Blogger-droid v2.0.6

8 comments:

  1. hujan ni.sejuk woo berendam...

    ReplyDelete
  2. Heee baby tu pandai mandi kolam pakai baju, naper orang tua mandi tak pakai baju? heeeeee hahahaha

    ReplyDelete
  3. waaa. seronoknya bermandi manda..

    ReplyDelete
  4. wah pakciklie... seronoknya... deno pun suka berenang! :)

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum PCL...seronoknya ada xtvt hujung minggu mcm ni...:)

    ReplyDelete
  6. @MAY: pagi tak hujan plk tapi cuaca tak panas sangat...sesuai utk riadah dgn family..

    ReplyDelete
  7. @azieazah: hehee...sbb baby tu tak pandai nk bukak baju dia sndiri...

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.