WW : Follower terbaru yang dinanti2...well !

Wednesday, October 17, 2012 PCL 16 Comments







16 comments:

  1. aik..kenapa di nanti2 pcl? sb angka ke or ape ea? dia menang ape.hehe

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum PCL...Mama Diana ke follower PCL yang terbaru eehammmm...:)

    ReplyDelete
  3. ooo..kira spesel la ni.huhu.
    tahniah utk dia

    ReplyDelete
  4. @faraherda.razalan: bkn pd bil no tu fara...tp sekian lama dia blogging baru terasa nak folo hubby die punya blog nih...

    ReplyDelete
  5. oooooo ... wifey PCL follow blog PCL eh? suka la tue. Hihihi.

    ReplyDelete
  6. siapa 1926 tu? xnk review ke?...haha

    ReplyDelete
  7. selama ni mamaDiana tak follow PCL ker? hehehehe

    ReplyDelete
  8. PCL, mamadiana malu2 la agaknye sblum ni...:) Kalau sy ada husband blogger pun fikir 2 3 kali nak follow ke tak. Takut ter interframe lebih... hehe Gembira kemain la ye PCL? :D

    ReplyDelete
  9. @Fendy: nt sy buatkn cabutan bertuah utk folower plk...eh fendy , kamu pn baru nk folo..tq2.

    ReplyDelete
  10. @QueeN TerataI: sy ingat dia follower terawal..x perasan la plk selama ni.

    ReplyDelete
  11. lor yeke..patut pun spesel sgt.huhuhu.
    sblum ni x jadi folower ke?
    agaknye dia da jeles hubby ngn hubby dia. nak tahu jgk perkembangan hubby dia tulis ape lepas ni.hhehe

    ReplyDelete
  12. baru t'ingat nk folow...selalu baca ja..

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.