wuuuhh! homemade lagii !!

Tuesday, November 20, 2012 PCL 18 Comments


salam.. walaupun hari ni ada makan2 free kat ofis saya ni sempena perhimpunanan bulanan merangkap majlis kenduri doa selamat sempena siapnya bangunan baru..

namun ada yang lebih istimewa menanti di rumah..



homemade lagi...


18 comments:

  1. Pehhhh..ayam masak kicap ke tu?Pekena dengan cili api..sedap tu!

    ReplyDelete
  2. hidangan di rumah lebih enak yer

    ReplyDelete
  3. makanan yg kat rumah pastinya lebih istimewa kan..

    ReplyDelete
  4. salam super sahabat,
    tetap semangat dan sukses selalu ya
    ditunggu kunjungan baliknya :)

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum PCL

    lama tak datang sini
    rupa2 dah berubah
    saya juga yg tak ganti2 lagi

    ReplyDelete
  6. @abah khalisha:..masak kicap lah tu tapi style claypot chiken rice..ala kantonis gitu..emm haha.

    ReplyDelete
  7. assalamualaikum PCL...makan masakan hasil air tangan isteri di rumah mmg lebih sedap dr makan di luarkan...:)

    ReplyDelete
  8. Wah.. Sedap sugguh masak kicap claypot style.. First class

    ReplyDelete
  9. Perghhhhh..homemade claypot ciken!!!

    ReplyDelete
  10. pergh!!!! nampak gila menyelerakan tu... dasyat lah

    ReplyDelete
  11. uiks...sedap2....masak kicap tu nmpak tempting betul....

    ReplyDelete
  12. perghh sedapnya ayam masak kicap....

    ReplyDelete
  13. untung la PCL dapat mamadiana yg rajin masak hehe

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.