Dah ok dari MALWARE..

Wednesday, December 05, 2012 PCL 15 Comments



..emm , berhati2 dengan website anda mungkin akan diserang virus, buang link atau pautan yang tak berkenaan...

halaman blog saya dah selamat untuk dilayari.. :)


15 comments:

  1. adeh... hope blog Queen xde masalah ini.. sbb byk gak yg Queen tgk ada masalah dgn malware ni...

    ReplyDelete
  2. Phew!! Skg ni sy tgk byk blogger kene serang dgn malware. Sy pun isau nak terjah masuk. Mmmm....

    ReplyDelete
  3. kalau tak silap, malware ni datangnya daripada nuffnangx.. rasanya dua tiga menjak ni, nuffnang jadi sasaran serangan la

    ReplyDelete
  4. good...baru lah lebih tenang nak bukak...hehe

    ReplyDelete
  5. PATUTLAH ADA SEORANG MEMBER BLOG SAYA PUN JADI MACAM NI..

    ReplyDelete
  6. ermm... memang kalau kena malware ni sakit hati kan.. ;)

    ReplyDelete
  7. Aduhhh.. Harap xde pape la. Jangan la kena serang

    ReplyDelete
  8. assalamualaikum PCL...nasib baik dah okay kan...;)

    ReplyDelete
  9. Saya pernah kena 2 kali. Memang kena buang dulu list blog berkenaan, dah ok baru senaraikan balik.

    ReplyDelete
  10. assalamualaikum PCL...sedap tapi takut nak makan banyak...:)

    ReplyDelete
  11. terima kasih semuanya yg singgah n komen d sini... :)

    ReplyDelete
  12. bahaya kan... ada blog yg deno pegi kuar mende ni.. pcl datang blog deno ok tak?

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.