Mamadiana memang kuat pengaruhnya..

Thursday, December 06, 2012 PCL 16 Comments



...beli sepaket rm2 kat pasar malam, saja teringin nak makan. niat nak makan sama dengan anak2, tapi depa takmau makan ! takda cop/logo halal ! (memang arr ..repacking) ...mama depa cakap biskut tu cha ya nun alif yang buat.

.. aku dah balun separuh !

mamadiana memang kuat pengaruhnya, bukan ni je...yang lain pon bab halalan toyiban pasal benda makan nih..

...sebelum ni aku selalu belek2 dulu bungkusan sebelum bawa balik apa2 makanan pre-packed dan pastinya yang ada logo HALAL JAKIM. tapi yang ini aku pasti ianya tiada...

..bakinya dah lemau pon ...hurmm !!


16 comments:

  1. suka mkn biskut butang nie ... ^^ baca entry nie baru terfikir .. halal ke tak erk ... hehehhh

    ReplyDelete
  2. aduyaiii.. Queen pun suka tau mkn biskut ni.. dulu masa kecik2 mmg puas la makn.. skrg ni je dh sush nk jmpkan...

    ReplyDelete
  3. KITA MEMANG WAJIB MENCARI MAKANAN YANG HALAL LAGI SUCI..

    ReplyDelete
  4. hmm...harus di fikirkan nie

    ReplyDelete
  5. kena tanya jakim..sya pun balun juga

    ReplyDelete
  6. ye tak ye..saya main balun je.. padahal tak tau biskut ni halal ke tak. dah lah lain macam je sedapnya

    ReplyDelete
  7. hehe.. biskut neh saya dpt as doorgift letak dlm balang time wedding anak buah.. untunggg leh kudap2 masa training arituh.. ralit mengunyah~

    ReplyDelete
  8. dah lama x makan..hehe

    ReplyDelete
  9. eerrrk!

    dah banyak dah masuk dalam perut nie..

    ReplyDelete
  10. leeza pun suka benda ni juga...biskut dulu2.. like like.

    ReplyDelete
  11. Dulu tak suka. Skg suka dh comel ni :)

    ReplyDelete
  12. Biskut tu dah berkilo2 sejak kecik masuk dlm perut...:)

    ReplyDelete
  13. Antara biskut kegemaran suatu ketika dahulu. Sekarang ini dengan adanya logo halal perlu lebih berhati-hati di masa hadapan.

    ReplyDelete
  14. Saya sebut biskut Asam Jawa!

    ReplyDelete
  15. assalamualaikum PCL....biskut butang gula sedap ni...:)

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.