PCG 6390 dalam kenangan..

Saturday, December 08, 2012 Nazlee Ismail 10 Comments

..bila petang2 macam nih, duduk sorang2 plak tuh ...kat opis plak tuh...hemmmm... mula lah..

 *(anak2 ikut mama depa tgk movie kat Alamanda bersama anak2 buah yang lain..., aku ! takleh ikut depa...ada keja lain kena standby...)

baru bertukar tangan dari pemilik asalnya..emm nampak kurang menarik, masa ni mana ada modal nak beli yang baru..2nd hand pon kira ok lah tuu..


....terkenang pada  hari itu 8hb Disember1995 bersamaan tarikh hari ini. Ia (dlm gambar) telah menjadi teman hidupku sebelum memiliki teman yang sebenar sekarang ini (mmD).

memang kerja betul2 punya, OT ada balun ! ..cari duit semata2 nak enjoyed cara hidup remaja ketika itu , masa tu bukan 'mat rempit' tapi  lebih kepada 'mat bunga'.

duduk rumah sewa, motor sendiri punya.....

..banyak kenangan terindah bersamanya, ...biar poket kosong tapi 'motor' mau kilat selalu..hehe



Asmizar Ahmad Kushairi : "masa ni aktiviti sebelum pi merendek.. masa ni aku belum tukar TZ .. masa ni pakai motor RXZ 135 no plate ACM 137.. tgh cuci motor.. menyewa kat Taman Ria Jaya Sg Petani Kedah.. — with Nazlie Ismail. ..



Published with Blogger-droid v2.0.9

10 comments:

  1. ekh nape dlm kenangan? moto tu dah pi mana?

    ReplyDelete
  2. AK bukan taknak pakai motor macam ni tp kaki tak sampai.hehehe

    ReplyDelete
  3. jeles dgn org yg tahu menunggang motor. sgt jeles bila mrk lbh laju drpd keta, sbb liza tak reti nk bawa keta.

    ReplyDelete
  4. wow.. sgt nostalgic moto & memori itu..

    8hb Dec? my birthday.. hihi.. :)

    ReplyDelete
  5. pergh..kenangan terindah semua ni..hehehehe

    ReplyDelete
  6. DULU PAKAI YAMAHA 100 SPORT JE.. :)

    ReplyDelete
  7. assalamualaikum PCL....mana pi motor tu skg ni...?

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.