Sesuatu yg indah harus dirakam buat kenangan.

Monday, December 31, 2012 PCL 11 Comments

Emmm...nak tengok apa yang ada dikampung pcl...belakang rumah ada sawah, telaga....boleh pancing ikan puyu.




..adik perempuan saya kat Melaka kata "kalau balik tak penah teringat pun nak rakam video blakang rumah...duk jauh baru teringat kampung pulak..."

saya saja nak kongsi dengan pengunjung blog ni...inilah kampung kelahiran saya kat Parit Buntar Perak .

anda teringin suasana kampung ? , boleh join saya bila balik ke sana nanti :)

>[rakaman video dibuat oleh mamaDiana]


11 comments:

  1. Seronok balik kampung..sawah padi yg menghijau!

    ReplyDelete
  2. @abah khalisha: 2013 kena lebihkan masa cuti dikampung sendiri...in-sya Allah.

    ReplyDelete
  3. wah seronok nye.
    rindu nak balik besut . tp tkde la sawah smua. just ada umah kampung. suka suasana kampung

    tak sabar nak bawak balik en suami balik besut. da tk penah lg balik sana . tp kampung mak dia mmg kat sana cuma dah lama gile diorg tk balik sana sbb dah takde sapa kat sana. hehe :D


    kalau nk tahu family kami ada BAU BAU bacang tau. kira sedara jauh la :D

    ReplyDelete
  4. Tempat jatuh lagikan di kenang inikan pulak tempat dilahirkan, di besarkan dan tempat bermain2 dan mengenal cinta monyet...

    Syahdu je rasanya bila teringat kampung...

    ReplyDelete
  5. MEMANG MENARIK PANORAMA KAMPUNG... SATU SATU HARI NANTI BERAZAM NAK BELI TANAH DAN BUAT RUMAH DI KAMPUNG..

    ReplyDelete
  6. Dulu sungai belakang rumah xrasa nak rakam, skrang dah lain, beruba sangat. Cuma boleh cerita dan bagi gambaran aje kat adik2..

    Hootoh Tudia
    Baru saja membaca entri Ragam Pelik Sambut Tahun Baru

    ReplyDelete
  7. Nk ikut PCL. parit buntar dekat je pun :)
    Salam 2013.. Moga yg indah akan terus berputar dikelilingmu..

    ReplyDelete
  8. wah wah wah!!!!!! rindunya kat parit buntar ni....

    ReplyDelete
  9. kenangan itu indah kan pakciklie... :)

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.