Berita Lambat !

Wednesday, January 30, 2013 PCL 13 Comments


Banting, Nurhanis Umairah Nazlie (12) didapati  tiada di sekolahnya untuk hari semalam (Selasa). Telah mendapat  cuti sakit untuk satu (1) hari daripada doktor yang merawatnya. Dikatakan pelajar Tahun enam Sekolah Kebangsaan Kanchug Darat ini telah 'melanggar pantang' kerana memakan makanan laut (seafood) di kantin sekolahnya sebelum kejadian.

Pelajar ini disahkan mendapat 'Infection Dermatitis' di bahagian tangan yang menjadikan beliau semakin manja. Ini sedikit 'memeningkan' kepala ibunya yang sekarang ini dikhabarkan sudah menjadi peniaga Jubah Online. Walau bagaimana pun, ibunya sangat bijak membahagikan masa antara keluarga dan kerjaya.


13 comments:

  1. DAH BOLEH JADI WARTAWAN LEPAS NI.. :)

    ReplyDelete
  2. Seperti ku kenal nama bapanya...
    Hehehehe...
    Berita hangat ke hangit ni?

    ReplyDelete
  3. Pening kepala cuba memahami isi berita ni....hehe
    note : nak join segmen juga.... :D

    ReplyDelete
  4. hehehe siannya dia.. kena jaga makan ni... PCL.. seorg ibu tu biasanya mmg bijak dlm membahagikan masa utk family dan kerjaya.. ;)

    ReplyDelete
  5. sumpah x paham ni....confuse jap...

    ReplyDelete
  6. macam baca berita online ruangan terkini pulak rasanya...

    ReplyDelete
  7. Astaghfirullah... kakak ingatkan budak cantik ini ke manalah pergi tak ada di sekolah. Buat suspen kakak aje PCL. Anakanda Hurhanis mesti gelihati kalau baca N3 ini.

    Ada budak jenis alahan... moga cepat sembuh

    ReplyDelete
  8. semakin comel anaknya ye..bolehlah beli jubah nanti..

    ReplyDelete
  9. semoga dik nurhanis cepat sembuh..ini anak PCL ker???hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  10. suspens je.. umah kita depan sekolah kanchong.. bley la lepas ni g melawat.. sekian.. tumpang lalu..

    ReplyDelete
  11. siannya... tak boleh makan seafood eh.. lain kali kena pantang betul2 ni.. get well soon adik :)

    ReplyDelete
  12. assalamualaikum PCL....wah cuti sakit yer...bestnya mamaD dah berniaga online...:)

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.