Bye bye 2012...

Tuesday, January 01, 2013 PCL 12 Comments

kredit : blognuffnang.com 

@pantai Kelanang, Morib - Banting 2012

...selamat tinggal 2012, agak terlewat sy ucap selamat datang Tahun 2013...orang lain dah start 'welcome 2013' tengah malam tadi lagi...huhu tak kesahlah !

cuti sekolah anak-anak dah berakhir dan esok bermulalah mereka ke alam sekolah, ibubapa pon sibuk dengan persiapan akhir...kekadang tu biasalah, bajet last minit guna untuk dorang..

tadi pagi  sy baru jelaskan yuran sekolah . Ini merupakan tanggungjawab bagi kita yang dah punya anak..

jangan dipandang remeh,  kalau bapa tak sempat , emak kena tolong setelkan...biar ada kerjasama sikit tentang perkera sebegini, penting diri sendiri..tak bagus okay !


SELAMAT TAHUN BARU 2013 UNTUK SEMUA SAHABAT BLOGGER DAN PENGUNJUNG BLOG PCL .


 terima kasih segalany untuk tahun 2012 lepas , happy blogging !


12 comments:

  1. waa bersantai di laut ......

    2. pasal tak makan sayur.. actually PCL bioleh amalkan anak-anak PCL makan buah ....

    3. pendek kata sayur ni berkhasiat.. kalau tak mkn, effect nya kulit rasanya.. plus org tak makan syur, darahnya pun tak lah bersih. mudah dijangkiti penyakit.. itu pgalaman leeza... so leeza lbh mkn buah n minum air jus..... coz mmg tak boleh masuk sayur.

    ReplyDelete
  2. @Santai Leez, t.kasih dgn ulasan pasal pertanyaan sy tu.., cuti2 2012 kami banyak dihabiskan di tepian pantai2 Malaysia..

    ReplyDelete
  3. Hepi blogging dan selamat tahun baru dari arepnakbebel.com :)

    ReplyDelete
  4. @lugman zakaria...tak ke mana2 ke cuti hr nih ? or blogging je seharian !

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum PCL

    moga 2013 lebih menceriakan lagi
    disamping anak yg cemerlang

    ReplyDelete
  6. @Pena Rozie n @atuk : terima kasih

    ReplyDelete
  7. happy new year 2013 hope will do best,komen back y

    ReplyDelete
  8. lama dah x ke laut ni PCl.. nk kena tunggu baby keluar la nampaknya baru boleh bersantai ke laut...

    selamat tahun baru 2013.. moga tahun ini lebih baik dari tahun 2012... ;)

    ReplyDelete
  9. @Queen...tq, sukses hendaknya.

    ReplyDelete
  10. Selamat Tahun Baru buat pakciklie dan keluarga.. semoga tahun ini menjadi lebih baik daripada tahun tahun yang sebelumnya... insyaallah! :)

    ReplyDelete
  11. moga 2013 bakal menjanjikan sesuatu yang lebih baik dari tahun lepas.. ;)

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.