Demo goreng Char koew teow ..

Thursday, January 17, 2013 PCL 14 Comments



gambar tahun 2009

 dah lama aku tak buat demo goreng Char koew teow untuk opismate aku...

2 orang wanita yang berbadan dua tu nampak berminat sangat ,  dulunya mengandungkan anak sulung dorang dan sekarang dah pon punya anak yang kedua dan dan sorang lagi nak masuk yang ketiga...

memang dah lama sangat aku tak beraksi di depan kamera  ..ceh !

eh, tetiba plak teringin nak buat macam tu lagi... (selalu buat kat rumah bila anak2 minta dan tetamu mai nak makan char koew teow)

entah bila lagi nak buat demo masakan macam nih...

p/s : sekarang kerja dah lain macam banyaknya, masing-masig sibuk.. mana nak sempat fikir bersuka ria, pantry pon jarang masuk....lainlah sebelum ni, enjoyed !









 








14 comments:

  1. nak jugak merasa char kuey teow PLC :)

    ReplyDelete
  2. wahhh.. mesti sedap neh..
    boleh la Iyra rasa kalo ada potluck lagi nnt... hehehehe~

    ReplyDelete
  3. Laaaaa..PCL terror masak CKT ke? Nak suruh buat demo kat wife saya boleh? Pasal saya penggemar tegar CKT penang...wakakakaka

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh kalau mai banting..singgah rmh pcl.

      Delete
  4. assalamualaikum PCL...wah chef Nazli la tu mesti sedap char kuey teow tu...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. @mamaMaszull; ,,ok biasa je..tp ni resepi ori pcl tau...nt ada rezeki. .mai la Banting umh pcl.

      Delete
  5. Oh kiranya PCL ni ramai peminat la di opis ya? Mesti semua tu kaki makan. Hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. @AA; dulu tu memang depa semua kaki mkn free....haha.

      Delete
  6. kenapa tak buat video bro??hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. @Boni; vlog versi pcl blm ada lg..insyaAllah

      Delete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.