eh dak Amoi takut kat aku laa...!

Sunday, January 13, 2013 PCL 11 Comments





Hanis Umairah memang minat dengan  haiwan  peliharaan jenis Sugar Glider,

petang semalam dia berpeluang membelainya....masa tu kami pi ziarah rumah pak long depa kat Selayang Baru...

dah lama teringin  memelihara sendiri tapi aku yang tak bagi..., nama SG tu ialah Amoi !

ye lah , sugar glider betina, tapi  tang mana 'rupa cina' dia (Mustakim, anak saudara aku) tu  nampak kat  muka natang tuh...entah la.

yang buat ralatnya tuh, ....first time aku nak pegang dan cuba-cuba main/letak kat tangan....

huhuhu....kena kencing plak !!

"dak Amoi takut kat aku ea..."


Published with Blogger-droid v2.0.10

11 comments:

  1. Kena kencing? Wakakakak!

    ReplyDelete
  2. DIA BUKAN TAKUT.. DIA SYIOK KOT.. :)

    ReplyDelete
  3. Punya tak suka tu siap kencing lagi....
    Heheheheh....=D

    ReplyDelete
  4. @kak AA..memang tak arr kami bela natang tu..wakaka chait !

    ReplyDelete
  5. @Fairus , ..haa anak sy yg suka sangat SG tu.

    ReplyDelete
  6. dia dah tak tahan sebab tak jumpa tandas kot..hehe

    ReplyDelete
  7. @AyuJean, tu yg ralat sangat...

    ReplyDelete
  8. aduhai... tak boleh lah binatang2 mcm ni. geli giler..

    ReplyDelete
  9. eiii... comelnya! tapi deno mesti xbleh pegang mende ni sbb kecik dan berbulu gebu mcm tu.. hamster sepupu deno pun deno geli2 nak pegang.. hehe

    ReplyDelete
  10. assalamualaikum PCL...kesian nyer...:)

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.