Haruskah aku jujur....

Wednesday, January 16, 2013 PCL 15 Comments


Published with Blogger-droid v2.0.10


"..and please submit your work dairy for 9 & Jan 2013. also, as decided on the 10th Jan, since some of you are reluctant to prepare work dairy, therefore please submit you rutine(daily, weekly and monthly) Maintenance schedule for M&E by 17 Jan 2012."
[email dr myBoss ]



amik ko nazlieee...!

2013 dah jadi macam zaman kerja kilang Jepun dulu, kena buat daily work report...every hour have to catat apa dah buat !!

haruskah aku jujur....

8am : check email, fb, blogging..kah..kah..kah..

p/s /...boss pempuan memang moody depa tu terlebih...!!


15 comments:

  1. Lain bos, lain gaya. Dah kalo pompuan kasi pujuk2 sket ah. Baru cair n x cengir sgt..ehehheeh. Aper2pon good luck yea, pcl? Hehehhehe..

    ReplyDelete
  2. DULU2 KAT SINI PUN PRAKTIKKAN BEGITU, TAPI SEKARANG DAH SENYAP JE.. :)

    ReplyDelete
  3. harap2 xdapat bos perempuan ha3

    ReplyDelete
  4. Saya pun tulis entri tentang diari juga hari ini.

    Saya sendiri tak berapa suka bos pompuan. Baik lagi bos lelaki. Boleh bodek. Hahahah!

    ReplyDelete
  5. salam PCL shida mai nih :)

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum PCL...kerja haruslah diutamakan ...:)

    ReplyDelete
  7. kalau gi jamban pun kena catat ke? haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. @Daddy ziyyad ; kah..kah..terfikir nk tulis tu., tp mmg keja buat report je la..

      Delete
  8. Mula2 dulu memang kena buat camtu,tp bila kerja dah byk mana ada masa nak buat itu semua....

    ReplyDelete
  9. Tak payah buat kerja lain buat report jerlah jadinya.

    Susah juga tuuuu....

    ReplyDelete
  10. jujur je bro.. tengok apa reaksi dia.hehehehe

    ReplyDelete
  11. jujur je...mesti boss bengang...

    kihkihkih!

    ReplyDelete
  12. biasalah tu.. lain org lain cara pentadbirannya.

    ReplyDelete
  13. assalamualaikum PCL...cakap pelahan2 nanti dengar bos tu..heheehee..:)

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.