Hosting domain dot my ..ada masalah ke?

Sunday, January 27, 2013 PCL 13 Comments

masalahnya adalah nak blogwalking ke blog domain hosting dot my..tak pasti kenapa?.. tu pasal nak tanya... ada tak  bloggers yang menghadapi masalah yang sama.. aku saja ambil kesah tentang perkara nih..hahaha.

antara blog yang aku cuba masuk tadi tapi tak dapat...







13 comments:

  1. saya jugak affected. DNS sedang di upgrade kepada high-speed. kena tunggu katanya... doakan semoga setel segera

    ReplyDelete
  2. Aah.. tengah ada masalah....
    Tadi AJ baca kat diorang punya web....
    Hope cepatlah settle....
    Mungkin juga jadi sebab ramai yang amik dot my ni sempena promo free setahun tu kot..... *termasuklah AJ*
    Hehehhehe.. =P

    ReplyDelete
  3. ha'ah pakciklie.. dari petang tak dapat bukak.. ni baru dapat bukak.. dah settle hasil pertolongan seorang blogger.. lega sgt dah dpt blog balik..hihi^^

    ReplyDelete
  4. itu la..sedih betul rasa..
    nak update pun tak dak mood terus.
    punye la risau..

    ReplyDelete
  5. Dah dapat invoice tapi DNS managerment masih pending, harap2 dpt free .my ni.

    ReplyDelete
  6. kepada rakan blogger yg melanggan domain dot my, sehingga pagi ni masih lg tak boleh masuk ke blog/web anda..

    ReplyDelete
  7. Boleh buka kalau kita guna DNS Jumper.

    Rasanya yang guna domain .my dari AsiaHost jer kot.

    set DNS Google kat PC/Laptop. Insyallah boleh buka.

    8.8.8.8
    8.8.4.4

    ReplyDelete
  8. sya anatara yg terkena.....dan UV jatuh mendadak

    ReplyDelete
  9. alamak xfhm la..sy buka ok je..????

    ReplyDelete
  10. samalah kita.. tukar ke blogspot kejaplah jawabnya

    ReplyDelete
  11. masalah yang sama kat sy juga.. kne pakai google DNS kalo nak update blog. Tapi kat komputer kite je la yg boleh bukak kalo pakai DNS tu. Org lain xbleh. huhu.. UV hampir xde langsung. Minta2lah cepat habis upgrade

    ReplyDelete
  12. assalamualaikum PCL...inilah sebabnya blog anak mama pun x boleh buka ada masalah ngan domain nyer yer...:)

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.