Inilah masanya kalau..

Tuesday, January 15, 2013 PCL 6 Comments

line internet lembap !




mari main pool.. pool master download android apps.  

ini lah game yang aku suka. ..yang lain-lain download game memang tak pernah layan.

dulu-dulu masa zaman nakai!..zaman sekolah vokay nibung tebell!..tiap kali outing memang selalu masuk kedai billiard....main saja...sungguh tak judi pon, saja suka-suka...

ni bila ada benda nih, aku layan kat sini pada masa-masa tertentu yang semacam nih.. !!

"eh..broadband belum bayar lah !..kantoi ..."


Published with Blogger-droid v2.0.10

6 comments:

  1. bestnya.. bilalah den ni akan merasa gadget2 canggih cenggini..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. @Boni..lbh canggih dr ni pon ko bole dpt punya..saja xmau beli.

      Delete
  2. saya lak suka game zuma..heheh..sementara tunggu turn kat klinik pun dok main game..hahah..
    zuma tu game budak2 je..:p

    ReplyDelete
  3. @diana, ...ke nama Diana ni mmg suka game zuma..kah..kah2, mamaD pon suka !!

    ReplyDelete
  4. BAYAR CEPAT, NANTI TAK BOLEH BERBLOGGING PLAK.. :)

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum PCL...best juga ni...:)

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.