Jawapan : Segmen syok-syok teka gambar bil.2

Monday, January 14, 2013 PCL 14 Comments

Published with Blogger-droid v2.0.10



Jawapan : Segmen syok-syok teka gambar ialah KASUT  dan kita ada beberapa peneka yang hampir meneka dengan betul  tetapi cuma seorang pemenang yang berjaya meneka dengan tepat dan paling pantas.

Pemenang yang mempunyai mata tajam tersebut ialah : Bujal X.

kepada peneka ini, Yan Ty dan Asmar Arafad... tekaan kamu dah betul tapi sayang kamu bukan yang terpantas dan terawal meneka dengan betul....am sorry !!~


Tahniah aku ucapkan pada kamu Bujal X, dan sudilah kiranya kau tinggalkan alamat untuk aku poskan hadiahnya nanti. (pm fb  atau contact/send email aku pon boleh je !)

Terima kasih kepada semua yang terlibat.


p/s : next, insyaAllah ada lagi dan cuba lagi...teruskan bersama dengan blog pcl.


14 comments:

  1. Tahniah Bujal. Tajamnya mata dia. :)

    ReplyDelete
  2. Tahniah Bujal X, memang pantas..dan tajam matanyer..tak pa nanti join laie...

    ReplyDelete
  3. Tahniah bujal. Boleh kakak teka kusyen kereta hihi...

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum PCL

    Tahniah PCL dan
    tahniah Bujal

    ReplyDelete
  5. salam PCL.
    tahniah sape y menang okey.
    kalau Anys pun tak tau nak teka ape. haha.

    ReplyDelete
  6. utglah sapa yg mng tu.. hihi

    ReplyDelete
  7. keh keh~~nah alamat

    MUHAMAD FIRDAUS BIN ABDUL KARIM
    KAUNTER KHIDMAT PELANGGAN
    PEJABAT DAERAH DAN TANAH KLANG
    JALAN KOTA
    41902 KLANG
    SELANGOR.

    0333711963 EXT 571

    tq PCL~~

    ReplyDelete
  8. hawat leeza asyik terlepas jew ni nk join.

    ReplyDelete
  9. Wah hebat la incik bujal ni :) tahniah
    Nasib tak teka kalau tak dah tentu xbetul hehehe :)

    ReplyDelete
  10. cayalah bujal..tajam sungguh penglihatan kamu..

    ReplyDelete
  11. assalamualaikum PCL...tahnih2 pada yg menang...

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.