Kena jek sikit sebab esok nak mintak buat kek resepi lain plak

Saturday, January 26, 2013 PCL 3 Comments



masa cuti nih selalunya ada saja nak itu dan ini bila berada  di rumah...kali ni permintaan...suruh mamaD buat kek.!

semuanya secara manual...kecuali baking je guna oven sebabnya kami memang tak pernah buat kek di rumah..walaupon mamaD memang ada basic masa belaja sekolah Vokay dulu.

aku tolong putar...putar dan putar, entah benda apa yang aku putar...belasah je.

kek  ni adalah permintaan si Hanis Umairah ...suka sangat kek coklat.
memang hasilnya nampak tak semacam yang jual di cake house punya tapi kek coklat buat sendiri ni memang berbaloi. ..

kena jek sikit sebab esok nak mintak buat kek resepi lain plak....kalau dah selalu nak makan kek boleh la aku belikan perkakasan yang betul-betul diperlukan masa nak buat kek nanti.

serius...memang sedap !!


Published with Blogger-droid v2.0.6

3 comments:

  1. sebenarnya seronok buat kek ni..memang terasa puas kalau kek yang dibuat tu menjadi....

    ReplyDelete
  2. Terliurnya tengok kek tu...
    PCL, nak jugak...... =D

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum PCL...mmg nampak sedapnya...:)

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.