Laksa goreng berlada sarapan aku pagi nih!

Tuesday, January 29, 2013 PCL 19 Comments


..
Salam, selamat memulakan kerja hari ni dengan ceria..
..
selamat sarapan laksa goreng sepinggan habis !.., laksa berlada memang sesuai untuk megeluarkan peluh kepada mereka yang tak sempat nak warm-up pepagi. macam nih.
..
tak semua orang sama, ..tapi kalau perut tak tahan pedas jangan cuba makanan yang berlada macam nih...boleh buat tak selesa semasa kerja nanti.
..
p/s ;;...kalau tak makan...emmm ada pulak yang kecik hati nanti..

Published with Blogger-droid v2.0.6

19 comments:

  1. sodapnya tengok laksa goreng tu.... :D

    ReplyDelete
  2. Tak penah pulak makan laksa goreng2 ni......
    Nampak macam char kuey tiaw pulak...... =D

    ReplyDelete
  3. Wah sedap enak di pagi nie..layout menarik..

    ReplyDelete
  4. kata orang makan, laksa goreng tak sakit urat/badan berbisa, serius !...sebenarnya kuah laksa tu yg tak sesuai bg org yg pantang....pantang nampak !!

    ReplyDelete
  5. tak pernah dgr laksa goreng...1st time la...

    ReplyDelete
  6. Laksa goreng pun sedap......buat ala2 mee goreng basah......

    ReplyDelete
  7. tak pernah makan...msk sendiri ke?

    ReplyDelete
  8. Kakak suka laksa ni jenis kenyal - goreng macam ini memang sedap.

    ReplyDelete
  9. Adui sedapnya...nape xtulis resepinya sekali. Bro, btul ler xleh komen ler. Smlm ada masukkan script utk RELATED POST. Xtahu lah aku sbb msukkan script ke apa.

    ReplyDelete
  10. ok...bro...dh ok ruangan komen. Setelah di teliti script yg smlm, ada gangguan...salah posisi.

    ReplyDelete
  11. W'SALAM ADA DTG SINI..TAPI TK TINGGAL KOMEN..

    YG PENTING SARAPAN SINI SEDAP..SANA SARAPAN BISKUT AJE..

    ReplyDelete
  12. mak queen kata laksa tu yg x boleh mkn PCL bg org yg baru lps bersalin ni... ;)

    laksa goreng.. ermmm x pernah cuba lg...

    ReplyDelete
  13. LAKSA GORENG LE PLAK.. LAKSA YANG SEBENAR PUN SAYA TAK PANDAI MAKAN.. :)

    ReplyDelete
  14. Hmmm yummy,, yummy... laksa dengan kuah juga sedap ;)

    ReplyDelete
  15. Laksa goreng kurang sikit.. kalau laksa penang, lajuu je :)

    ReplyDelete
  16. first time dgr laksa goreng... bubur goreng pernah la dgr... menyelerakan betul! :)

    ReplyDelete
  17. assalamualaikum PCL...wah bestnya kalau dah air tangan mamaD PCL mesti makan nyer...:)

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.