..nak perbaharui cukai jalan motosikal !

Monday, January 14, 2013 PCL 7 Comments

renew roadtax lah tuu...



 










 
kata kawan aku.. "ko boleh renew jer kat maner-maner insurance company, bawak cover note ni kat pejabat pos atau JPJ, jangan lupe bawak geran bayar duit ,settle.. lagi jimat masa, waktu kerja mana sempat....caj sepuluh ringgit  !! tu pon mau tanya..."


aku dah buat pagi tadi, ...tapi lambat jugak , esok baru dapat roadtax baru !

kesimpulannya ; aku mesti nak tanya sebab baru pertama kali buat..serius maa !


Published with Blogger-droid v2.0.9

7 comments:

  1. kenapa sehari baru siap ye?? ramai sangat kot yang renew

    ReplyDelete
  2. NAL belum pernah lagi.. :)

    ReplyDelete
  3. BIASANYA 1 HARI JE SIAP.. TU JAM JUGAK..

    ReplyDelete
  4. makan masa sehari gak erk...

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum PCL...lama gak yer...

    ReplyDelete
  6. lama sangat.. staff tak cukup agaknya.. :(

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.