REVOLUSI FIKIRAN :..blog anda masih tak boleh dikomen ?

Tuesday, January 29, 2013 PCL 3 Comments



ini adalah entri khas ditujukan buat pemilik blog tersebut.., adakah anda sengaja tidak mahu pengunjung membalas kehadiran anda melalui  komen  anda atau anda sendiri tidak perasan permasalahan ini.

aku saja ambil kesah tentang perkara remeh macam ni tengah-tengah malam., nak email terus pon tak ada alamatnya...,

tadi sebelum post entri ini (12:55am) , aku dapat feedback dari pemilik blog tersebut melalui google+ ....dia kata dah setting ok, tapi masih lagi bermasalah nak komen..klik-klik macam tu jugak !

mungkin ada blogger yang boleh membantu dalam hal ini.

sekian.



3 comments:

  1. terima kasih bro....di ats keprihatinan anda. Sy dah cuba betulkan setting tadi. Dan ada pengunjung yg masuk ke ruangan komen. ini email sy... aryatejajowo@mail.com

    Tkasih ats keprihatian dan bantuan anda.

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum PCL...anak mama pun ada masalah pd blog dia masalahnya adalah domain yg baru ditukar hari tu...:)

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.