Saya hargai komen-komen anda....dan hasilnya.

Sunday, January 13, 2013 PCL 6 Comments

[..inilah hasilnya , background post warna putih dan tulisan warna hitam]

alhamdulillah...

komen korang yang berkenaan tentang layout n backround pada entri lepas sangatlah membantu , ribuan terima kasih diucapkan...setidaknya aku tahu apa kehendak  pembaca sebagai penyumbang trafik pada blog pcl dot com ini. 

ramai yang sakit mata @ pedih mata...yeah ! , sesungguhnya aku akui kurang bijak memilih warna.

imbasan komen :

Marina Monroe @Nanie said...
Salam,

Wohhh...mata auntie yang dah berumur nih memang rasa pedih kesan latar belakang warna garang.
Readers muda2 okay lah kot..hik3x
Asmar Arafad said...
Pertama tamanya nak komen bihun tue sedapnya baik untuk diet pepagi nie..

tentang layout baru merah memang kegemaran saya, saya suka dah ok, tetapi bila background untuk posting tak payah letak warna merah, letak warna putih sebab tulisan untuk entri dah hitam jadi takder lah nak bukak mata besaq2 bila nak baca..ok tak komen saya..
Pak Long Din said...
Salam PCL,
Garang sangat, mata tua Pak Long pun naik binau neh...
Anonymous said...
susah nak baca tulisan . :D
Husna Humairah said...
sejujurnya, sakit mata tengok. tukar kaler lembut sikit lah :)
boni kacak said...
komen saya... tulisan dalam entri tu tak nampak jelas.. bila baca rasa sakit mata ni.. itu sahaja :)

boleh refer blog ben ashaari kalau nak pakai templet merah :)
Badrul Hisyam said...
warna merah dia lawa.. tapi nak baca tulisan tu mcm payah cket.. aku ni rabun.. hahaha.. apa kata background utk text tu guna warna putih.. mcm ben ashaari pnyer blog.. warna merah gak, tapi b'ground utk text wrna putih..
deno said...
emmm deno rasa background merah ni okey cuma tulisan hitam tu jadi susah nak baca.. terpaksa tengok dekat baru nampak..

apa kata pakciklie tukarkan tulisan kepada warna putih sbb ianya kontra dgn warna merah.. jadi tulisan2 tu akan timbul dan senang dibaca.. itu saja komen deno.. yg lain dah ok^^
[PCL] said...
@auntie Marina , @Asmar , @Pak Long , @anon , @Hunsa , @Bono kacak , @Badrul dan @deno ...

terima kasih banyak dgn komen yg sangat membantu tu, pcl akan ambil tindakan lps ni nanti...rata2 kata ada masalah dengan tulisan hitam dgn background merah garang memang tak sesuai...harus ditukar.
fairus said...
SERIUS.. SAKIT MATA.. TAK PASTI PASAL WARNA MERAH TU KE APENTAH.. CUBA BUAT TULISAN PUTIH JUGA.. KALAU SAKIT MATA MEMANDANG LAGI, JAWABNYA BACKGROUND MERAH TU KENA TUKAR.. :)
CXopportunities said...
it's ok if you like red color but it's much better u change ur font color to white. :) it's help reader to stay in long time here. :) sincere me - CX
JunAina said...
Aina terpaksa tahan mata sehingga habis entry...eheheee...

Dengan mata yang dah 2nd hand serta separuh kebutaan tanpa cermin mata warna merah untuk entri sedikit menggangu tapi cantik.


keutamaan visitor akan diutamakan.., aku harap selepas ni akan okay...., tapi kalau sebaliknya, serba kekurangan aku sedia menerima komen dari korang semua yang sudi .

Terima Kasih atas keperihatinan korang semua .



6 comments:

  1. BONO KACAK perginya???hahahahaha

    sama2 bro..hehehe..

    ReplyDelete
  2. SAMA-SAMA KASIH.. KIKIKI..

    ReplyDelete
  3. Salam,

    Wahhhh..lapang dada auntie dgn back ground putih suci..

    Pilihan fond dan size juga amat sesuai.

    ReplyDelete
  4. sekarang okeh dah... yeay! :)

    ReplyDelete
  5. Tak sempat nk tengok semalam.. Baru hari ni nk godek2 dpn lappy :)

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum PCL...cantik la sesekali kena tukar juga...:)

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.