Sedap la..

Thursday, January 31, 2013 PCL 9 Comments

...
lauk ikan siakap masak singgang je pon! , yang mana tak tau apa tu singgang boleh terus google..

..
kita rileks sat, aku baru sampai rumah terus terhidang makanan...nak publish jawapan teka gambar aku tangguhkan dulu...

..
sedap isteriku masak!

sedap-sedap makan pon tak bertambah...diet?  ..bukan...tidak...

jaga perut..., so..

apa hidangan korang lunch hari ni.?

Published with Blogger-droid v2.0.6

9 comments:

  1. Kangkung goreng belacan pedas gila, kuah asam pedas dan telur goreng masakan mak... =D

    ReplyDelete
  2. TAK PERNAH MAKAN LAUK SINGGANG..

    ReplyDelete
  3. tengok ikan singgang ni, rasa macam nak ngail pulak...

    ReplyDelete
  4. Ros makan kat opsi je,. Hari ni tak banyak pilhan..

    ReplyDelete
  5. Menu sihat!

    Tadi kaka tea lady bawak kari kepala ikan, goreng ikan masin, telur dadar, sambal goreng, ulam timun, ulam kacang panjang dan sambal belacan. Jamah sesenduk tetapi hanya bertahan 10 minit dalam perut!

    ReplyDelete
  6. Kurang minat lauk singgang...tapi tak pernah halang kalau ada yg nak makan :)

    ReplyDelete
  7. jarang lelaki makan lauk singgang dan kasi komen...hehehhe

    ReplyDelete
  8. assalamualaikum PCL....wah !! sedap mama lauk hari ni kari ikan jer...;)

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.