Segmen Blogger i2 Sahabat ku

Thursday, January 31, 2013 PCL 8 Comments

okeh , mau join kita meriahkan sesama blogger ok ! ..semua kalau boleh akan jadi sahabat maya..saling membantu dalam dunia blogging dan sebagainya jika perlu.

baner yang kreatif dan menarik...klik saja untuk join.





Buat 1 entri tajuk “Segmen Blogger i2 Sahabat ku”
Tempek gambar tu kat entri korang
Linkkan ke entri ni.
Folow blog buruk ni. Tak follow pun takpe aku tak paksa..
Link kan entri korang kat ruangan komen.. Mudah bukan.. Jom join tarikh tutup penyertaan 28 Feb 2013..
hemmm apa tunggu lagi , jom lah...thanks kepada blogger belog Budak kampung..singgah sana aku jumpa segmen ini.


8 comments:

  1. Thanks sbb sudi join..

    Salam Perkenalan dari saya kepada sahabat blogger

    Senarai sahabat blogger boleh lihat kt link bawah ni..
    Kat Sini

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum PCL...best juga ni kalau ada masa nak join gak la...:)

    ReplyDelete
  3. salam kenal..
    came from same segment!
    dtg bw n follow.. klu sudi jemputla BW n follow kite okeh :)

    http://wanisuryanie.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. penat iman kayuh speda
    nak tumpg letak speda tepi rumah boleh?
    dok sini selama2 la

    http://mimbarhatiku.blogspot.com/2013/01/segmen-blogger-i2-sahabat-ku.html

    Egehegeh..PCL rupenyer

    ReplyDelete
  5. Salam perkenalan...Dari Segman yang sama..Done Follow Here..Follow Me Back Ye.. TQ :-)

    http://tirasigigiarnab.blogspot.com/2013/02/segmen-blogger-i2-sahabat-ku.html

    ReplyDelete
  6. terbang tinggi2 lalu singgah sini.

    jemput singgah.
    http://belognanabyte.blogspot.com/2013/02/segmen-blogger-i2-sahabat-ku.html

    ReplyDelete
  7. dari segmen yang sama . :)

    http://www.cikfie.com/2013/02/segmen-blogger-i2-sahabat-ku.html

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.