Segmen : Saya Blogger Negeri .......

Sunday, January 06, 2013 PCL 41 Comments




PCL blogger dari Negeri PERAK  kejor yob kejor !

...tapi tak pandai cakap orang Perak yang famous macam Mr Os,  Mamat Khalid, Usop Wilcha dan lain2nya., sebabnya PCL tinggal sebelah utara sana nun , bersempadan dengan dua negeri lagi iaitu Kedah dan Pulau Pinang. Namun saya adalah anak jati PERAK.

Negeri Perak memang subuah negeri yang menarik untuk dilawati, anda penah terjah Hutan Belum (Taman Negeri Royal Belum)...emm memang belumkan seperti namanya...haha, dikatakan ada bunga besar Rafflesia
boleh jumpa kat sana.  Dan banyak lagi yang menarik...saya suka berkongsi  bersama di sini , eh sama lah kita BabyChomel !

ok, kepada blogger yang suka segmen nih boleh join sama, tiada tamat tempoh kata penganjur !  silakan.

p/s : boleh kita saling mengenali dengan blogwalking ( lepas tu kalau ada kesempatan round Malaysia ...cari blogger berkenaan, sempoi kan !)



41 comments:

  1. Assalamualaikum org kampung =)
    hehehe, owh rupanya PCL ni anak Perak jugak.. Utara tu kat area Parit Buntar ke?
    Salam kenal, jom kita kenal ramai2 lagi. Terima kasih,

    ReplyDelete
  2. Yess !, PB sempadan tiga negeri...

    ReplyDelete
  3. Oh..PCL asal dari Perak rupanya..hehe :D

    ReplyDelete
  4. kita serupa... dr segmen yg sama.. ^_^

    ReplyDelete
  5. la parit buntaq ka PCL.. dekat je la

    ReplyDelete
  6. ate, mike dr perak..follow sini dah :)

    ReplyDelete
  7. @cci , @Cik Anis... thanks.

    ReplyDelete
  8. @Yan ty ..yess !! utara mai..

    @Cheida ..ya ka, baguih la.

    ReplyDelete
  9. selamat bersegmen bro..hehehe

    ReplyDelete
  10. selamat bersegmen pakciklie.. :) pakciklie orang perak ya.. deno dulu pernah pegi perak sekali sebelum deno mula sakit.. pastu x pernah pergi dah..

    ReplyDelete
  11. budak perlis mai buat kecoh sini...ketepi ketepi kome semua beri laluan kepda budak perlis...heheh

    assalamualaikum.......holaa pcl budak perlis nk membalas kunjungan terima kasih sebab follow ^_^

    http://khalilah95.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  12. dari segmen sama. follow dari kL. follow back eh http://milikhusnahumairah.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    jujur itu wajib ada pd bloggers, baru boleh jadi bloggers hebat dan dihormati. ingat k ;) salam ukhuwah.

    ReplyDelete
  13. dah follow sini .
    dari segmen yang sama.
    http://gadistehoaislimau.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  14. PERAK jugakkk . hehe . sama lah kite kan . perak belah utara sikit . hehe

    ReplyDelete
  15. hai. kita sama :D PERAKIAN :D

    http://duniacontengansaya.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri-by-fizgraphic.html

    ReplyDelete
  16. rmainya blogger dri perak..td tgk pn perak..haha...xsmpt nk join lg...

    ReplyDelete
  17. MS balas kunjungan....

    salam perkenalan yeop.....

    ReplyDelete
  18. saye org teganu

    dari segmen yang same

    dtg lar jenguk and follow

    http://misszerocinta.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    btw , nice Blog :]

    ReplyDelete
  19. salam kunjugan dari blogger perak.. :)

    kalau sudi singgah sini jap ye.. :)
    http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    ReplyDelete
  20. Jambatan sesak naik feri,
    Sampai jeti tunggu giliran;
    Jenguk sini di senja hari,
    Sambil hulur salam kenalan.

    Berterbangan dari segmen yang sama, singgah di teratak ini & FOLLOW sekali` ;-)

    http://engkumuzahadin.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  21. yong dri perok
    naik baseka ke sana sini
    meh terjah tmpt yong

    http://www.mimbarhatiku.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  22. Kita jalandari Terengganu. Teringin nak gi Royal Belum. done follow.
    http://adikbintang.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    ReplyDelete
  23. salam alaik :) blogger perak terjah blog nie :)nice blog ^_^
    jgn segan2 jemput singgah blog sye ^_^

    http://tentangid0paq.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  24. Assalamualaikum dan salam sejahtera.. ^_^. selamat berkenalan kepada yang baru mengenali diri saya. Saya blogger dari terengganu tetapi sekarang menetap di melaka. jemput singgah ke rumah saya yang tak sebeberapa ini.

    http://www.lokmanramli.my/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri-terengganu.html

    ReplyDelete
  25. Hai . Singgah sini dari segmen yang sama ! Nice Blog :)

    http://gadiskecik.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  26. deno singgah dari terengganu ke teratak pakciklie... dari segmen yg sama :)

    http://dayangdeno.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  27. Dari Ngeri sembilan datang ke Perak , Harap Perak sudi datang ke Ngeri sembilan . XD .

    http://nurhidayah-azami.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    ReplyDelete
  28. Hai !jom join ga gempak ni!

    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2013/01/pre-birthday-giveaway.html

    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2012/12/kawaii-giveaway-by-mimie-isha.html

    ReplyDelete
  29. Singgah dari segmen y sama ^^
    dri Kelantan ^^ btw done follow awk!
    Jemput singgah sini gak yer ;)

    http://aichrah.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  30. budak kedah dtg terjah.. salam perkenalan..jom lah lepak sini dulu..
    http://cikawanputih.blogspot.com/2013/01/saya-blogger-dari-negeri.html

    ReplyDelete
  31. assalamualaikum PCL...selamat bersegmen yer mama blogger dr Johor...:)

    ReplyDelete
  32. hye pcl ;D

    ciksu join juga

    jemput singgah blog ciksu

    http://lobaksusue.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    dari kedah :D

    ReplyDelete
  33. dari segmen yang sama dan dari negeri yang sama ! done follow . jemput singgah dan follow blog saya ---> http://duniahatisaya.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html . salam perkenalan :)

    ReplyDelete
  34. hi.. yeen dari segmen yg sama
    jom terjah ke nogori plk hik2
    http://treasurelicious.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  35. blogger sarawak dtg berkunjung...salam perkenalan dihulurkan...^__^

    http://cikque90.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    ReplyDelete
  36. Dah lama follow blog ni.

    Salam tuan blog :D Blogger Kelantan dtg singgah sini. Saya dari segmen yang sama. Jika ada masa, meh singgah blog saya hihi. Happy blogging! ^^


    http://www.amalinalee.my/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  37. dari segmen yang sama . :)

    http://www.cikfie.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  38. salam singgah... salam muhibbah.... salam kenal......

    ReplyDelete
  39. ecah follow sni,jom follow ecah pulak.tQ =)

    ReplyDelete
  40. Hello :) Jenguk sini dari segment yang sama. Segment dah lama berlalu, tapi seronok jugak blogwalking through segment yang lama. Hehee. Nak tau sy blogger dari mana? Singgah ler ;) Tu pun kalau sudi. Wawawa.. Slm perkenalan :)

    http://vaneelea.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.