Segmen syok-syok teka gambar bil.2

Monday, January 14, 2013 PCL 19 Comments



Tajamkan mata anda dan jadilah peneka terpantas dengan jawapan betul.

Gambar yang perlu diteka adalah seperti di atas.

Syarat-syarat. 

# boleh meneka lebih dari sekali dalam komen yang berasingan.
# tak perlu buat entri , hanya taip jawapan diruangan komen entri ini. 
# komen akan publish selepas keputusan akan diumumkan dalam entri berikutnya.
# untuk hadiah kepada pemenang adalah tertakluk kepada penyertaan ( 10 atau lebih orang peneka dalam    ruangan komen ) 
# hadiah (dirahsiakan) .


Sila meriahkan segmen ini dengan  share fb / klik button G+.
Selamat meneka..enjoy !



Published with Blogger-droid v2.0.10




19 comments:

  1. Suka kakak bab teka-teka walau selalu tak berjaya.

    Sarung kusyen kereta hahaha...

    ReplyDelete
  2. KLU TAKDE KE? SUSAH MAHU TEKA NI..

    ReplyDelete
  3. komen2 yg menjurus kepada jawapan, sy tak publish sehingga waktunya..harap maklum.

    ReplyDelete
  4. Macam baju sejuk pun ada..

    ReplyDelete
  5. Mata kakcik tak tajam! :(

    ReplyDelete
  6. Apa ni nak teka pun tak tahu mcm lubang jer hehehe tak pun kusyen kot..

    ReplyDelete
  7. nak teka jugak , sat gi na..

    ReplyDelete
  8. ada iras macam corak kusyen ke apa tah..hahaha..

    ReplyDelete
  9. alamak..dah pakai spek pun masih gagal meneka..takde harapan la mcm ni..

    ReplyDelete
  10. okay...segmen dah TAMAT mulai sekarang !, ...kita dah ada pemenangnya. kejap lg lps ni aku publish semua pengomen yg terlibat dan entri jawapannya menyusul.

    Terima Kasih.

    ReplyDelete
  11. assalamualaikum PCL...wah ada teka teki yer...:)

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.