Segmen syok-syok teka gambar bil.3

Monday, January 21, 2013 PCL 16 Comments


Published with Blogger-droid v2.0.10


Gambar dari kamera henfon memang sesuai untuk buat teka gambar, jadi kali ini pcl nak peneka semua bukak mata luas sikit dari biasa...haha, tak perlu tajamkan mata tapi fokuskan pandangan anda kepada benda dalam gambar di atas.

Jadilah peneka terpantas dengan jawapan yang tepat dan seperti soalan lepas syarat-syaratnya tetap sama seperti berikut :


Syarat-syarat.

# boleh meneka lebih dari sekali dalam komen yang berasingan (1 jawapan dalam setiap komen)
# tak perlu buat entri , hanya taip jawapan diruangan komen entri ini.
# komen akan publish selepas keputusan akan diumumkan dalam entri berikutnya. (komen selain daripada jawapan sahaja akan dipublish dahulu)
# untuk hadiah kepada pemenang adalah tertakluk kepada penyertaan ( 10 atau lebih orang peneka dalam    ruangan komen )
# hadiah (dirahsiakan) .

Sila meriahkan segmen ini dengan klik share fb / klik button Google+.  Selamat mencuba. !

16 comments:

  1. apa benda ni?? =.=" mcm biji kacang pun ada.. tapi apesal putih.. =.="

    ReplyDelete
  2. alahaii..ape ke bendakah nie?
    sabun mandi kut...

    ReplyDelete
  3. erkk..batu ke? adess..fail! hahaha

    ReplyDelete
  4. Biji kacang panjang yang masih muda...

    ReplyDelete
  5. Gambar ibu jari bahgian kita dok cap tu...ahahaa...

    ReplyDelete
  6. Segmen masih berlangsung sehingga jam 5pm, anda semua dialu2kan meneka..t.kasih.

    ReplyDelete
  7. masa dah time ! ..segmen TAMAT sekarang. dan jawapannya ...(sila tgk entri jawapan)

    terima kasih.

    ReplyDelete
  8. assalamualaikum PL...alamak terlepas lagi nak teka...;)

    ReplyDelete
  9. Alamak.... Kakcik terlepas la.... :)

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.