Segmen-syok-syok teka gambar bil.4

Thursday, January 31, 2013 PCL 19 Comments

#hint : kereta



Published with Blogger-droid v2.0.10





Jadilah peneka gambar di atas ...terpantas dengan jawapan yang tepat .

Seperti soalan lepas syarat-syaratnya tetap sama seperti berikut : 


Syarat-syarat.

# boleh meneka lebih dari sekali dalam komen yang berasingan (1 jawapan dalam setiap komen)
# tak perlu buat entri , hanya taip jawapan diruangan komen entri ini.
# komen akan publish selepas keputusan akan diumumkan dalam entri berikutnya. 
# hadiah kepada pemenang adalah tertakluk kepada penyertaan ( 10 atau lebih orang peneka dalam    ruangan komen )
# hadiah (dirahsiakan) .

Sila meriahkan segmen ini dengan klik share fb / klik button Google+.

Selamat mencuba. !

19 comments:

  1. bantal kecil yang letak dalam kereta

    ReplyDelete
  2. hurmm, macam hiasan yang letak kat steren keta pun ada...

    ReplyDelete
  3. Bunga kat karpet....
    Hehehehe...

    ReplyDelete
  4. Kakak tak mahu hadiah PCl tapi kakak sesaja suka teka-teka nie hihi...

    Agaknya puding custard MamaD buat.

    ReplyDelete
  5. alas kaki bentuk bunga.. gerenti betul punya lah (konpiden tak bersebab..hahaha)

    ReplyDelete
  6. ALAT PELINDUNG CAHAYA.

    ReplyDelete
  7. HUH.. DAH JAWAB BANYAK.. TAK BETUL TAK TAHULAH.. :)

    ReplyDelete
  8. segmen ditutup setakat ini. Muktamad., terima kasih kepada semua yang terlibat.

    ReplyDelete
  9. assalamualaikum PCL...wah !! teka2 lagi yer...:)

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.