Segmen Syok-syok teka !

Monday, January 07, 2013 PCL 12 Comments




..meh teka..tajamkan mata anda.., jadi peneka terawal dengan jawaban tepat.

Syok2 pon kalau penyertaan lebih sepuluh peneka di ruangan komen, PCL  akan usahakan hadiah @cenderamata untuk anda dari pcldotcom.

Segmen tamat jam 12.00 malam ini (07 Jan 2013).

# tekan butang G+ ye untuk support !! .

Published with Blogger-droid v2.0.9

12 comments:

  1. hmmm kena teka benda kat pic tu ea..?mcm button flush auto kat toilet je tu.hehehehe sorri kalau salah :)

    ReplyDelete
  2. Kipas siling :)

    http://noraqilahjohari.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. Dh mlm nie rabun ... Heheh try erk...

    Pili air pancut ... Hehehhh

    ReplyDelete
  4. Ohhh dah tak sempat la nak teka ya? Apa tu eh? Tombol laci ya?

    ReplyDelete
  5. kipas syiking yang berpusing dgn laju

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum PCL...wah ada teka teki rupa2nya...:)

    ReplyDelete
  7. nantikan segmen seterusnya minggu depan.

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.