Siapa mahu blognya di'review' ? (PCL , tolong review blog saya ..)

Tuesday, January 29, 2013 PCL 41 Comments

Assalamualaikum...

...di penghujung bulan Januari 2013 tinggal hanya 2 hari lagi masuk ke bulan berikutnya, dalam dok rileks 'menghadam' kerja harian , kepala ligat  fikir apa nak buat untuk entri seterusnya ...sebenarnya ni bukan stress!,  malahan aku rasa sempoi je bila dapat menghadap blog pakciklie.com nih., kalau ada sapa-sapa tanya, aku hanya dapat jawab  "entahlah..ini aku punya minat..minat baca blog/entri orang dan aku minat blogging.."

okeh, planning aku !, start  bulan depan (Febuari)..aku nak buat review blog-blog yang 'ada hati' nak 'direview', aku bukanlah blogger yang berbakat nak kata/cakap itu ini tentang baik buruk penampilan blog tertentu , tapi aku punya pendapat/pandangan tersendiri..

semua blogger ada hak dan gaya tersendiri dalam penulisan dan persembahan blog yang mereka miliki.
mungkin dari pemahaman dan juga pemerhatian sendiri merasakan blog mereka itu sudah cukup memuaskan hati, walhal hati pembaca/pengunjung lain juga patut diambil kira...

jadi, dari itu aku mulakan segmen review blog dari pakciklie.com dengan tajuk  "PCL , tolong review blog saya (URL blog anda)".

kepada yang berminat, 'ada hati' blog anda nak aku review..silakan.


  • copy paste baner atas nih dan letakkan link/pautan ke entri ini.
  • buat entri simple macam nih..letak ayat "PCL , tolong review blog saya (URL blog anda)".
    tinggalkan link entri berkenaan di ruangan komen ini.

    Tiada tarikh tutup (sehingga diberitahu).


sekian, wasalam.


41 comments:

  1. kalau nak mintak review blog orang lain boleh tak? mungkin ada satu masa kita terjumpa blog yang bagus untuk dikongsi...

    ReplyDelete
  2. yana join .. ^^ tlg erk ^^

    http://nazlyizan.blogspot.com/2013/01/segmen-review-pcl-tolong-review-blog.html

    ReplyDelete
  3. AJ "ada hati" nak join ni.... =D

    http://ayuejean.blogspot.com/2013/01/pcl-tolong-review-blog-saya.html

    ReplyDelete
  4. hhehehe gud2 PCl.. Queen sokong.. nnt Queen pun nak join gak.. ;)

    ReplyDelete
  5. review yer...

    http://asmarpunyablog.blogspot.com/2013/01/pcl-tolong-review-blog-saya-juga.html

    ReplyDelete
  6. http://www.aimisyahirah.com/2013/01/pcl-tolong-review-blog-saya.html nak!!!=)

    ReplyDelete
  7. join
    http://msvelentine.blogspot.com/2013/01/pcl-tolong-review-blog-saya.html

    ReplyDelete
  8. PCL, saya nak join hihihi..dah follow yg ke #1986...

    http://blogyangsiot.blogspot.com/2013/01/pcl-tolong-review-blog-saya.html

    ReplyDelete
  9. http://sherlyanna-angiela.blogspot.com/2013/01/pcl-tolong-review-blog-saya.html

    review saya..

    ReplyDelete
  10. join

    http://blueyarns.blogspot.com/2013/01/pcl-tolong-review-blog-saya.html

    ReplyDelete
  11. INSYAALLAH.. NANTI KEMBALI LAGI DI SINI..

    ReplyDelete
  12. anis join :)

    http://miszfarahanis.blogspot.com/2013/01/pcl-tolong-review-blog-saya.html

    ReplyDelete
  13. saya nk join dan teringin nak direview jugakk

    http://www.paanzainudin.my/2013/01/pcl-tolong-review-blog-saya.html

    ReplyDelete
  14. assalamualaikum PCL...mama dtg join yer...

    http://maszull.blogspot.com/2013/01/pcl-tolong-review-blog-saya.html

    ReplyDelete
  15. http://innallahmaana.blogspot.com/2013/01/pcl-tolong-review-blog-saya.html

    Mohon direview :)

    ReplyDelete
  16. Assalamualaikum PCL. Tolong review blog saya ye? :) Hehee

    http://keyboarditupenaku.blogspot.com/2013/01/pcl-tolong-review-blog-saya.html

    Salam kenal ;)

    ReplyDelete
  17. www.santaileeza.com boleh review? heeee TQ

    ReplyDelete
  18. http://mujadafewa.blogspot.com/2013/01/siapa-mahu-blognya-direview-pcl-tolong.html

    ReplyDelete
  19. as-salam..

    join juga :D

    http://lobaksusue.blogspot.com/2013/01/pcl-tolong-r.html

    ReplyDelete
  20. http://umikasum.blogspot.com/2013/01/pcl-tolong-review-blog-saya.html

    ReplyDelete
  21. salam..;-)

    http://nazirahnyerr.blogspot.com/2013/01/pcl-tolong-review-blog-saya.html

    ReplyDelete
  22. da join jugak...

    http://ena7t5.blogspot.com/2013/01/pcl-tolong-review-blog-saya.html

    ReplyDelete
  23. Salsm perkenalan :)

    Ros join:)

    http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/2013/01/pcl-tolong-review-blog-saya.html

    ReplyDelete
  24. join :)

    http://irapunyela.blogspot.com/2013/01/pcl-tolong-review-blog-saya.html

    ReplyDelete
  25. join :D

    http://sibodohjangankacau.blogspot.com/2013/01/pcl-tolong-review-blog-saya.html

    ReplyDelete
  26. Assalamualaikum PCL.singgah sini=)

    ReplyDelete
  27. follow dan join
    http://coretanhatikathy.blogspot.com/2013/01/segmen-pcltolong-review-blog-saya.html

    ReplyDelete
  28. saya join...

    http://sueali-anak2ku.blogspot.com/2013/01/2013-motif-34.html

    tulis pape pon tak kan...

    ReplyDelete
  29. Minta tolong direview... :D
    http://shumie-dz.blogspot.com/2013/01/pcl-tolong-review-blog-saya-httpshumie.html

    ReplyDelete
  30. macam best jer...rasa nk join jerr

    ReplyDelete
  31. sepantas kilat deno join! ^^

    http://dayangdeno.blogspot.com/2013/01/pcl-tolong-review-blog-saya.html

    ReplyDelete
  32. Nak join..tp hujung mggu ni...jgn tutup lagi XD

    ReplyDelete
  33. saya join ye..
    http://auntummawar.blogspot.com/2013/01/pcl-tolong-review-blog-saya.html

    ReplyDelete
  34. kalau nk review pon ok gak..

    http://mimbarhatiku.blogspot.com/2013/01/pcl-tolong-review-blog-saya-url-blog.html

    ReplyDelete
  35. Gadis join..

    http://www.gadisathome.my/2013/01/pcl-tolong-review-blog-saya.html

    ReplyDelete
  36. nak join jgk... ini linknya.

    http://juliaesqa.blogspot.com/2013/02/review-pcl-tolong-review-blog-saya.html

    ReplyDelete
  37. nk join gak...

    http://sembangsakura.blogspot.com

    ReplyDelete
  38. penyertaan yg dah lewat.. nak join juga eh... ;)

    http://queenofbutterfly.blogspot.com/2013/02/pcl-tolong-review-blog-saya.html

    ReplyDelete
  39. dah join...

    http://qasehkuqalesya.blogspot.com/2013/02/segmen-review-pcl-tolong-review-blog.html

    ReplyDelete
  40. CUKUP SETAKAT INI, SEGMEN DITUTUP..terima kasih kepada yang join memeriahkan .

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.