Sokong Jambu !!

Friday, January 11, 2013 PCL 12 Comments



aku sokong JAMBU !...

sebab, depa nih memang lawak..punch line ada di mana-mana...hehe, lawak lain dari yang lain.
ada pembaharuan ...tengoklah malam ni macam mana ??

tak kesah ....aku tetap jambu gak dan apa yg aku tonton tadi...kira Jambu boleh juara punyalah...kalau tak cer buat undi untuk JAMBU !!


12 comments:

  1. boleh lah sokong jga..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. @Hairy, sekadar berhibur tak rugi...tak untung jgk, kita layan sama.

      Delete
  2. Ty xde astro di rumah. Kena layan bila ada yg up kan video.

    ReplyDelete
    Replies
    1. @Ty.. takpa blh je layan tp lewat sikitlah...sokong jambu sbg pelawak kegemaran, sokong je xyah susah2 vote @sms ..hehe.

      Delete
  3. Pink la PCL ni hehehe.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. @baby.. jambu bidor xde pink. . klu ikutnya Jambu blh atasi Jozan utk mggu ini.

      Delete
  4. haha.. jambu... punch line ada di mana2.. di kokdiang.. pokoknya.. pokok rambutan.. pokoknya kena tebang.. hahaha.. nampaknya pakciklie kena pakai baju pink sepanjang minggu ni pakciklie... hehe^^

    ReplyDelete
  5. KAT RUMAH TAK LANGGAN WARNA.. NANTI LAYAN DI YOUTUBE JE..

    ReplyDelete
  6. @deno, ...tu dia...kalau ada pcl pakai baju pink, mau buat entri khas especially for buah2an tempatan., JAMBU ! !

    ReplyDelete
  7. @Fairus,...Tengah layan ke ni Fairus, kat Astrok baru hbs je td..

    ReplyDelete
  8. sya skong jambu jugak, jambu the bestlah

    ReplyDelete
  9. assalamualaikum PCL...mama x tengok pun...:)

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.