Terserempak tadi dan disergahnya !

Wednesday, January 30, 2013 PCL 13 Comments



...ini gambaran saja , bukan yang betul aku jumpa tadi sewaktu nak pi ambil adik Hanis Umairah balik dari sekolahnya..., kalau macam ni mungkin aku berhenti sat tanya, "shooting drama apa?"...aghaghaa..

aku naik moto kapchai baru, "Woii! adik, abang,adik...abang.."sambil acah-acah dua tangan macam nak tangkap aku,...dia nampak kompius ..hehe aku lagi dabel kompius..

dia pompuan beb !, jalan belakang sunyi  ...kang tak pasal-pasal aku kantoi !!, patut la dua budak lelaki naik moto berselisih dengan aku sebelum tu senyum terghenyeh-ghenyeh, rupanya depa pon kena kacau jugak !!

korang pernah kena ke ? ...disergah, ditarik atau diacah-acah oleh ... aku tak sampai hati nak cakap pompuan tu gila tapi aku just taip kat sini je. ...emm boleh la "perempuan gila" , harap jangan ada yang tersinggung pulak..

mungkin banyak benda yang difikirkan semasa sihatnya,..

opps...jangan salah faham ..ni bukan kes berkenan kat muka jambu ni ek!!

yang jambu itu ialah lelaki yang selalu berpakaian PINK kaler. (merujuk kpd Jambu MaharajaLawak)

p/s..kalau yang jenis tak kacau orang , aku tak kesah....setakat singgit dua aku bagi jer macam tu.


kisahnya...


13 comments:

  1. tak pernh lagi kena sergah ke apa.. pernah jumpa .. biasanya deno bagi la singgit.. boleh la dia beli makanan kan..

    p/s: link dah bertukar ke asal.. www.dayangdeno.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Sib baik dia tak minta tumpang...bang bonbeng sya bang...ahaaahaaa..

    Rezeki dia tapi org2 macam tu adalah org paling bahagia dalam hidup, tak pernah ada masalah walaupun tidur berlantaikan bumi berbumbungkan langit.

    ReplyDelete
  3. HUJUNG MINGGU LEPAS SAYA KENA SERGAH DENGAN ANGSA SEMASA HENDAK MEMBELI JUADAH SARAPAN PAGI.. ADUHAI... NAK LARI MALU, HALAU JE ANGSA TU, EP... EP.. EP...

    ReplyDelete
  4. AJ penah.....
    Tapi lelaki...
    Selalu dia memang berdiri macam tiang je....
    Ada sekali tu tah apa hangin dia... Masa AJ lalu tetiba dia gelak kuat2 depan AJ....
    Punyalah terperanjat....
    Melompat AJ kat atas jalanraya... Nasib masa tu takde kereta lalu...

    ReplyDelete
  5. mungkin dia kecelaruan minda...

    ReplyDelete
  6. pernah kena mcm tap lelaki.nasib baik ada yg tolong

    ReplyDelete
  7. kadang, orang yang siuman lebih gila daripada orang tak siuman...

    ReplyDelete
  8. pernah tau PCL.. masa tu sekolah menengah.. aduyaiii punyala takut dan terkejut Queen lari x cukup kaki.. abis tercampak-campak semua buku kat tgn.. hehehehe

    ReplyDelete
  9. setakat ni mujur tak pernah jumpak lagi...

    ReplyDelete
  10. tak pernah jumpa lagi..

    ReplyDelete
  11. assalamualaikum PCL...betul tu kekadang takut gak kan...;)

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.