Tiada alasan lagi bagi mamaD..

Friday, January 04, 2013 PCL 7 Comments

..tadi petang dating dengan dua tujuan..

satu nak beli buah kelapa muda tapi hampeh...apek tu dah tutup kedai awal, laku sangat lah...sampai habis stok agaknya...takpa besok la cari lain plak tanpa putus harap... (kuih kalakatar ...target mesti jadi !!)

lagi satu tujuan adalah untuk belikan kasut jog untuk mamaD, asyik beralasan kalau di ajak jogging ... harapan subuh esok cuaca ok !

ni dia sepatunya...

 
Published with Blogger-droid v2.0.6

7 comments:

  1. hehehe, siap la mamaD esok. mau jogging berapa round ni PCL? :) hehe,

    ReplyDelete
  2. Hbsla mamaD..kne joging ari2 jwbnye.dl sy mcm tu jgk.xde kasut.da bli kasut mls plk nk jog!hihi

    ReplyDelete
  3. joging buang lemak ke PCL..jgn joging ats katil sudah lah..hehehhe

    ReplyDelete
  4. KASUT POWER KE TU? MESTI POWER MAMA D BERJOGGING NANTI.. ERM.. IDEA YANG BAIK, ESOK PUN NAK JOGING SAMA LAH..

    ReplyDelete
  5. bestnya dapat kasut jogging baru. teringat kasut jogging kita, dah buruk tak berganti lagi....tu yang malas jogging...hehehe...alasan tak menahan. anyway, selamat berjogging noooh...

    ReplyDelete
  6. joging? seronok tu... deno dah lama tak berjoging... di terengganu sekarang still hujan.. tak berjoging mana la.. hehe

    ReplyDelete
  7. assalamualaikum PCL...x ada alasan lg yer kena juga jogging...:)

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.