Untuk Bujal x..matcham-matcham !

Tuesday, January 22, 2013 PCL 15 Comments


Published with Blogger-droid v2.0.10


harap Bujal tak ternanti-nantikan, bilalah aku nak bagi hadiah pemenang teka nih, terkejar-kejar aku dari pagi tadi lagi...untunglah ada majikan yang memahami keadaan...
orang ada anak, mana nak setel bab sekolah lagi..keja gomen gak bagus !

pagi tadi aku hadir untuk menerima BKAP 2013 yang ke dua untuk anak sulung sekolah menengah.,  dijangka dalam 1 jam boleh selesai semua tu tapi alhamdulillah...15 minit je siap.., tiada majlis ucapan kerana dah buat semalam lagi...

so, masa yang lebih  tu aku tunaikan janji  untuk pos hadiah untuk blogger en. Bujal matcham2.

15 comments:

  1. bestnya si Bujal dapat hadiah...hehe

    ReplyDelete
  2. mesti dia tertunggu-tungg tuuuu :)

    ReplyDelete
  3. Bujal baca sambil senyum2.

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum PCL

    janji di kota...

    ReplyDelete
  5. jadi encik bujal kena bersabar tau. tak lama lagi dapat lah tu.hehehe

    ReplyDelete
  6. Alaaa ni yang dengki dengan Bujal nih... Hihihihih

    ReplyDelete
  7. ehem. lambai lambai bujal dari tingkap PCL..!!

    ReplyDelete
  8. ADUH.. SAYA MASIH BERHUTANG DENGAN SEORANG YANG MENANG KUIZ SAYA DI FACEBOOK.. MASA AMAT TERHAD BAGI SAYA BUAT MASA INI.. TAPI SAYA DAH INFORM DIA DAH..

    ReplyDelete
  9. I am really impressed together with your writing talents as neatly
    as with the structure to your blog. Is that this a paid subject matter or did you customize
    it your self? Either way keep up the nice high quality writing, it's uncommon to peer a great blog like this one nowadays..
    Take a look at my web-site ... playing online

    ReplyDelete
  10. Barulah janji ditepati....
    Hehehhehe..
    kadang tu kekangan masa tu kan.....

    ReplyDelete
  11. assalamualaikum PCL...tahniah2 yer...:)

    ReplyDelete
  12. wahh untung dpt hadiah dari PCL ^^

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.