Woooo...mantap !!

Thursday, January 10, 2013 PCL 13 Comments



Penjual Ayam : taknak beli sekor ?

Pcl: ..emm anak2 dan isteri saya tak suka bahagian dada ..suka peha jer !..sy sorang jer suka :))

Penjual Ayam :  ...  :)






13 comments:

  1. Baby kalau ayam mesti pilih dada yg isi putih. Kalau makan peha rasa cm sikit sgt. Xckup plus xpuas.. Menggoda sungguh ayam kat atas tu PCL :)

    ReplyDelete
  2. double meaning ke apa hehe...:)

    suka wings..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kamsiah, wings sangat bahaya lg2 ayam cucuk. .

      Delete
  3. hahahahaha..memang mantap..hahaha..tapi saya pun suka bahagia peha je..

    ReplyDelete
  4. sya pun x suka dada.. peha je yg jd idaman... ;)

    ReplyDelete
  5. 1. ayam tu ewah2.
    2. peha kegemaran org ramai..
    3. dada mmg ramai tak suka...

    (entri ni bukan double meanning kan.. haaaaaaaz)

    ReplyDelete
  6. ngengada la PCL nih..hahhha

    ReplyDelete
  7. hihihi... wings tu better dikurangkan :)

    ReplyDelete
  8. sy bukan BALAS Mrajalawak tuh yer..

    ReplyDelete
  9. wow.. sangat mengancam walaupun jap lagi akan dicelur ke dlm air.. keh3.. :)

    ReplyDelete
  10. assalamualaikum PCL...betul2 mantap tapi mama x suka ayam...:)

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.