Bakal Biras : ...bila kami tahu dia anak pengusaha tembikar !

Monday, February 11, 2013 PCL 6 Comments

[masih lagi cerita di Kampung Sayong Kuala Kangsar ..]

Usai majlis pertunangan semalam, kami serombongan lapan buah kereta ke YATI CRAF , sebuah bengkel dan juga antara Pengusaha Labu Sayong yang semakin maju di sini.


dah terlanjur ke tempat membuat labu sayong , tak best  kalau tak bawa balik buah tangan..

antara produk yang dipamer untuk jualan ketika ini..



Hanis Umairah, minat dengan tabung gas..



ni plak...mamaD yang punya, dan ada lagi depa yang lain-lain berhabis memborong di sini..."harga adik beradik tuu!"



..dan kami dalam sibuk memilih , semestinya ada 'barang' untuk bakal besan (ibu saya)  free !!.



p/s : Blogger kakcik Juriah pon orang Kampung Sayong jugak eh ?...., boleh bertandang bila sesama ke sana nanti.



6 comments:

  1. Wahhh......
    Untuk AJ ada tak PCL???
    heheheheh... Tetibe plak...
    Sakan lah semua borong ye..

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum PCL...wah cantiknya labu sayong nyer...:)

    ReplyDelete
  3. cantiknya,dulu masa ke kuala kangsar tak sempat nak tengok2 labu sayong..

    ReplyDelete
  4. brape hrga adik bradik tu..untung laaa :P

    ReplyDelete
  5. cantik PCL.. untungla kalau dpt murah PCL.. next time boleh kirim kat PCL je.. ;)

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.