Baru rasa puas dan selesa berada di rumah sendiri..

Sunday, February 17, 2013 PCL 10 Comments

..
tak payah aku nak mention kat mana..hahaaa, dah sampai pon destinasi akhir kira-kira jam 7 setengah tadi.
..
dah kemaih sikit tolong menolong dengan mmD..kesian dia dah 'hanyut' keletihan..
..
aku masih blogging guna henfon sebab loadingnya laju ! dan...laptop juga...dua-dua aku balun, rasa macam nak balas dendam..heee.
..
n slow slow blogwalking sambil 'hanger' kain baju basah yang baru siap di washing machine kan tadi..
..
ini kerja mudah dan santai..korang pon boleh buat , kan.
..

Published with Blogger-droid v2.0.10

10 comments:

  1. balik rumah sendiri juga yang best kan..

    ReplyDelete
  2. pergilah kemana2 pun, tapi rumah sendiri adalah tempat terbaik!

    ReplyDelete
  3. Home sweet home PCL.. =D

    ReplyDelete
  4. yeayyyy setuju....hehehe rumah ku syurga ku kan ;)

    pst ada souvenir taK?? akekekke gurau ehh

    ReplyDelete
  5. amboeh pcl dua2 balun..hp dgn lappy sekali tuh..sidai baju jgn lupa ..hehe

    ReplyDelete
  6. memang rumah sendiri lagi best :)

    ReplyDelete
  7. mcm2 mana pun rumah sendiri juga yg buat kita lebih selesa waima ke hotel 5 bintang pun kita takkan rasa seselesa bila berada di rumah.. ;;_

    ReplyDelete
  8. untung kalau hari2 internet laju :P

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.