Belum balik KL lagi ?...bajet ngada-ngada malam nih..

Friday, February 15, 2013 PCL 11 Comments

Belum  balik KL lagi ?

yes...pcl masih bercuti di Kedah lagi...(menjawab pertanyaan Blogger Kak Azie Azah) ..Ahad pagi-pagi mungkin akan bergerak ke KL, insyaAllah.

sat lagi myMIL nak belanja makan-makan....

kat mana ?, belum tau lagi ..tapi yang pasti nak cuba 'Mi Banjir'...nantikan entrinya kalau ada rezeki...ada lah..

*ada musyauwarah keluarga....macam ada plan esok nak buat sesuatu !!



------>><<----- p="">
*ceh! ...bajet ngada-ngada malam nih.

Uhhhh , lega rasanya kulit kepala nih...sesekali dibelai kan baguss !!




..baru selesai shampoo kepala...., Lelaki (bukan retis...haha gelak skit) biasanya tak kisah ..apa brand pon belasah jer ??

p/s : para isteri/sijantung hati ...tolong jagakan penampilan suami anda ? ingat tu...depa sebenarnya bukan tak reti tapi saja nak bermanja.... 


11 comments:

  1. HEHE.. SAYA KERAP JUGA SYAMPU RAMBUT.. :)

    ReplyDelete
  2. Jgn belasah je brand...ade yg kurang sesuai utk rambut dan kulit kepala... :)

    ReplyDelete
  3. Macam bunyi family nak makan nasi minyak je PCL :-)

    ReplyDelete
  4. pakciklie cuti lagi ya....

    ReplyDelete
  5. pakciklie cuti lagi ya....

    ReplyDelete
  6. Para suami mmg gitu ngada2....:P
    Moga selamat sampai kl nanti..

    ReplyDelete
  7. Wahhh kalu balik hari Ahad, saya rasa harus la jem tu. Apapun enjoy la bercuti ya.

    Jangan lupa balik KL plak tau.

    ReplyDelete
  8. kemain lama gilos cuti huhu have a safe journey nanti nohh

    ReplyDelete
  9. tu dia..PCL ngada2 nak mnje ngn mamaD la 2

    ReplyDelete
  10. Sekali sekala PCL...
    APa salahnya... =D

    ReplyDelete
  11. amboi...sempat promot...hihiihii
    manje ke ngade2 :P

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.