(Blog) Mari masuk dalam henfon PCL !

Friday, February 22, 2013 PCL 16 Comments

Assalamualaikum..

Ini SEGMEN !

Kepada blogger bertuah, pcl akan pilih (sebilangan) blog yang masuk dalam henfon pcl (hari ini sahaja bermula 12.10am-12.10pm Jumaat 22/2/2013).

Akan dipublish gambar blog mereka pada entri promosi blog (akan datang)

Tujuan adalah untuk promosi blog berserta link dan..... nak tengok rupa blog korang dalam henfon pcl...., (pcl memang suka blogging guna henfon....mudah dan pantas walau pon rasa cam tak puas) .

syaratnya :

copy banner, backlink ke entri ini dan publish satu entri simple dengan tajuk " (Blog) Mari masuk henfon PCL"


Sertakan url entri korang dalam ruangan komen di sini jika anda berminat nak join.

*kalau takada pon tak apa...

wasslam...hepi blogging.




16 comments:

  1. Eza join :)

    http://chillgirl2025.blogspot.com/2013/02/blog-mari-masuk-henfon-pcl.html

    ReplyDelete
  2. support pakcik lie :D

    http://celiktapikabur.blogspot.com/2013/02/22th-feb-2013-blog-mari-masuk-dalam.html

    ReplyDelete
  3. http://mimbarhatiku.blogspot.com/2013/02/blog-mari-masuk-henfon-pcl.html

    done..

    ReplyDelete
  4. masuk henpon cemana tu ye??kurang paham saya nih..maklum la tak de henpon canggih.ekekek

    ReplyDelete
  5. assalam..yana join ^^

    http://www.nazlyizan.my/2013/02/blog-mari-masuk-henfon-pcl.html

    ReplyDelete
  6. http://ibuamirulpunyeblog.blogspot.com/2013/02/blog-mari-masuk-henfon-pcl.html

    ReplyDelete
  7. http://aqoustica.blogspot.com/2013/02/blog-mari-masuk-dalam-henfon-pcl.html

    ReplyDelete
  8. join..

    http://asmarpunyablog.blogspot.com/2013/02/blog-mari-masuk-henfon-pcl.html

    ReplyDelete
  9. Alaaaa... Tak sempat nak join....
    Busy pulak arini...

    ReplyDelete
  10. alamak dah terlepas....bz memanjang hari ni...huhu

    ReplyDelete
  11. jln2 petang kat cni..saya xder enpon canggih nak bw gn enpon

    ReplyDelete
  12. deno join!^^

    http://dayangdeno.blogspot.com/2013/02/blog-mari-masuk-henfon-pcl.html

    ReplyDelete
  13. join..

    http://www.lokmanramli.my/2013/02/blog-mari-masuk-henfon-pcl.html

    harap diterima. hehe. ^_^

    ReplyDelete
  14. assalamualaikum PCL...yer la mama dah terlepas segmen ni...:)

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.