Blogging di mana saja...nampak macamtu plak gayanya!

Tuesday, February 19, 2013 PCL 11 Comments


..
ini gambar kendit dari henfon mamaD, ...gambar di ambil ketika aku berehat selepas waktu solat. ..di perkarangan parking sebuah masjid di Perak beberapa hari lepas..erk, bukan di luar perkarangan mahkamah syariah ye...nampak macam tu lak gayanya heh!
..
memang aku suka blogging guna henfon walau aku guna gajet harga tak seberapa...tapi bolehla, janji ada line tenet.....
..
sampai tak aku ke blog kamu....?
..
cepat ngaku. ...kalau belum aku nak terjah guna henfon sementara tengah rajin nih...
..
p/s...bila petang cuaca sejuk....malas nak keluarkan peluh!

Published with Blogger-droid v2.0.6

11 comments:

  1. teknologi yg ada digunakan sebaiknya....tak kira walau apa gajetnya ;)
    ~cermin mata hitam tu sesuai digayakan di mahkamah..hehehe....

    ReplyDelete
  2. blogger bijak mencari peluang..

    ReplyDelete
  3. sy pun slalu BW guna henpon je kat umah sebab malas nak bentang laptop..hehehe

    ReplyDelete
  4. best kan kalau ada gadget yg canggih2 ni.. mana2 bleh update blog.. deno pakai lappy je, kat umah je bleh.. hehe^^ teringin jugak gadget mcm tu satu hari nanti, dlm proses kumpul duit :)

    ReplyDelete
  5. Gambar ni sekali tengok macam Beto Khusairi pun ada...

    ReplyDelete
  6. @Amin, tu pasal aku cakap luar mahkamah..huhu senario biasa tu...

    ReplyDelete
  7. @Asmar Arafad, jangan biaq masa berlalu mcm tu saja..manfaatkan !

    ReplyDelete
  8. @Ena's Palace , guna henpon lebih laju loadingnya...

    ReplyDelete
  9. @Deno..tak perlu gajet yg mahal..asal boleh ada android pn dah cukup...

    ReplyDelete
  10. @Ayu Jean, owh itu Bento, dok pusing2 gak henfon gambarnya...*geleng2 pala :)

    ReplyDelete
  11. enset kite xcanggih :PPPP

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.