Cave of darkness. ..

Thursday, February 14, 2013 PCL 12 Comments








..
antara gambar-gambar yang sempat dirakam di sini...."selagi tak kelam. ..jangan balik noo!"..

tau ke apa itu "kelam"....?

yes,  memang kelam suasan kalau masuk ke dalam gua yang dinamakan GUA KELAM, di
negeri Perlis Indra Kayangan ini.

dari Padang Besar,  lewat petang kami menyinggah di sini kira-kira jam 5pm...masa dah nak time! , cuma ada setengah jam berbaki...

cepat-cepat kami meredah kedalamnya.

suasan kelam lagi sejuk menyelubungi...tak ramai pengunjung ketika itu, langkah memasing laju...sekadar menyempurnakan hajat anak-anak nak masuk gua..

korang dah berapa kali ke sini?

...kalau datang PERLIS... singgah -singah lah yer...

pssst... pcl dok cari-cari gak tang mana Cik Kiah Pekasam dok meniaga....orang Perlis tau ka?


Published with Blogger-droid v2.0.6

12 comments:

  1. "cave of darkness"...urban sungguh namanya..hihi..saya x pernah ke gua kelam selama 24 tahun hidup ni...hihi..ada masa akan ke sana jugak..

    ReplyDelete
  2. aku pon baru 1st time ke sini bro, amik pegalaman masuk gua..

    ReplyDelete
  3. tak pernah jejak kaki ke Perlis pun rasanya uhuhhu..

    ReplyDelete
  4. siap ada puisi, cantik jugak tu. biasanya kat tempat lain informasi macam ni diorang tulis macam biasa je. unik...

    ReplyDelete
  5. Cave of Darkness..hahah..terbayang cerita Batman...

    Siap ada syair tu...:)

    ReplyDelete
  6. SAYA KE PERLIS DULU TAK BERKESEMPATAN KE SINI.. PERGI PADANG BESAR JE..

    ReplyDelete
  7. menarik tempat ni..so kat dalam mmg gelap ker?

    ReplyDelete
  8. Tak penah pegi pun Gua Kelam ni...
    Hehehhe..

    ReplyDelete
  9. last p, tujuh tahun lepas... masa badan mcm papan lapis... la ni da mcm kayu balak ha3

    ReplyDelete
  10. Queen pun blm pernah sampai ke gua kelam ni.. yg pasti Queen mmg x berani nak masuk gua.. ;)

    ReplyDelete
  11. xprnh pergi pon tp tringin masuk gua :D

    ReplyDelete
  12. Tak pernah sampai dan baru kali ni dengar nama Gua Kelam.

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.