CNY...plan cuti seminggu!

Friday, February 01, 2013 PCL 10 Comments

sistem HRMIS untuk orang gomen mohon cuti.

...
dalam kalut buat kerja , planning cuti tetap tak lupa..nanti marah anak-anak dan emaknya sekali.
..
haha depa dah pakat nak balik kampung !

..
adik Hanis sekolah camana?
..
ini yang harus plan betul supaya dia tak ponteng sekolah dan kelas tusyen jg mengaji.
..
kalau ikutkan depa...nak je sambung terus sampai hujung minggu.
..
dah siap ...seminggu juga akhirnya aku mohon cuti - send.

Published with Blogger-droid v2.0.10

10 comments:

  1. Assalamualaikum PCL

    selamat bercuti
    nanti banyak cerita yg boleh dikongsikan..

    ReplyDelete
  2. ...jangan tak jadi tau plss..!

    ReplyDelete
  3. Selamat Bercuti PCL.... =D

    ReplyDelete
  4. nk cuti smggu juga nnti..hehe

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum PCL..selamat bercuti yer..:)

    ReplyDelete
  6. @Atuk, w'salam ..harap macam tu lah..

    ReplyDelete
  7. insyaAllah dapat cuti seminggu..

    ReplyDelete
  8. selamat bercuti ....kerja saya tolong setting menda HRMIS nih....kalau HRMIS tak leh masuk huh...bising la orang gomen... :)

    ReplyDelete
  9. CNY ni semua kakak deno balik terengganu! hoyeay!!!^^

    ReplyDelete
  10. bestnya bercuti..selamat bercuti ye :)

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.