Dah update pon blog Dia..

Saturday, February 16, 2013 PCL 9 Comments



tunggu lama. ...akhirnya!  http://mamadianasajacaripasal.blogspot.com

Published with Blogger-droid v2.0.6

9 comments:

  1. Replies
    1. @Carlos , Dia sgt bertuah..promo sedia.

      Delete
  2. tentulah dia sibuk kerana melayan suami yang tersayang.

    ReplyDelete
    Replies
    1. @pakngah al-lavedari , Dia memang macam tu..tgk mood blogging..kalau dua2 tegar alamatnya kurang becakaplh ..jadi sunyi sepi rumahtangga.

      Delete
  3. Oh.hbs la mamaD da ad blog.lps ni mkn tdo besame blog.hee.jgn mrh pcl!

    ReplyDelete
    Replies
    1. @May , sy x kisah ttg tu...tp kami kurang bercakap mengenai blog...w'pun sy yg tegar... famili ttp didahulukan.

      Delete
  4. Tengah ada mood nak berblog kan PCL.... =D

    ReplyDelete
  5. setianyer menunggu ...hehehhe...

    ReplyDelete
  6. hehehe mamaD kan sibuk... ;)

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.