DI WAKTU TERTENTU...gelagat !

Tuesday, February 26, 2013 PCL 13 Comments




Kekadang ada rasa geram juga...bila masing2 buat hal sendiri..
..
;-) ...lakonan semula.

...aku selalu perhati gelagat orang dan balik kepada kita, dapat kesimpulannya..

Published with Blogger-droid v2.0.10

13 comments:

  1. DAH MEMANG CAMTU ZAMAN SEKARANG PCL.. SAYA KALAU BAWAK KERETA DUK STANDBY ANGRY BIRD. KALAU TRAFFIC LIGHT MERAH JE, LAYAN LE ANGRY BIRD.. :)

    ReplyDelete
  2. "memerhati bukan hanya dengan mata tapi adakalanya memerhati menggunakan pancaindera yang lain juga, ...semuanya adalah untuk mematangkan diri demi menempuh kehidupan yang mendatang"

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum PCL....kesian nyer sabar yer...mama pun tadi dok makan diluar aja tapi masa menunggu nilah yg seronoknya sebabnya semuanya dok bercerita tentang kisah2 masing2...:)

    ReplyDelete
  4. memang mcm tu dah fenomenanya..
    semuanya dgn smartphone.
    syok dlm dunia sendiri

    ReplyDelete
  5. kadang2 rasa geram bila lepak bersama, ada yg sebok dengan gajet masing2...sedar tak sedar diri sendiri pun ada habit itu....ish...sukar dikikis pcl :)

    ReplyDelete
  6. tu la skrg kan... hmmm

    ReplyDelete
  7. ayah ct slalu ckp..inilah keburukan teknologi..kluarga semua xbercakap stu sma lain..xder lg bising2 mcm dlu...hehehe

    ReplyDelete
  8. hebat pelakon-pelakon tu .. hehe.

    ReplyDelete
  9. jom balik ke zaman 80an..hhee

    ReplyDelete
  10. Sekarang kebanyakkannya macam tu...
    duduk setable tapi semua duk belek hp...

    ReplyDelete
  11. hhhaha pekara biasa dah nie :O

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.