Doakan perjalanan kami semoga selamat..

Sunday, February 17, 2013 PCL 8 Comments

pekena Nasi Kandar Nasmir dulu  sebelum masuk waktu ....dan teruskan pejalanan :)



Assalamualaikum wbt...

kepada pembaca @ pengunjung yang masih setia ke sini...terima kasih.


untuk makluman anda, pcl n famili sekarang ni baru saja memulakan perjalanan balik ke KL menaiki kereta.

mohon doa anda supaya perjalanan kami dipermudahkan oleh Allah swt dan selamat hendaknya...


Sungai Petani Ke Banting, kalau tak tempuh jem ..perjalanan ambil masa 5-6 jam berkerta...tu kalau pcl yang drive.

mata pcl ni mudah sangat rasa mengantuk ketika memandu...mungkin sebab terlalu fokus dalam pemanduan (dah tidur awal malam tadi, insyaAllah).

anak-anak kat seat belakang  masih tidur..., nasib ada mamaD teman bersembang...kalau dia tidur jugak, pcl taktau nak buat apa...

[jumpa lagi kalau ada entri dipertengahan jalan nanti]

babai..





8 comments:

  1. mudah-mudahana... insyaallah.. amin! take care PCL :)

    ReplyDelete
  2. Semoga selamat sepanjang perjalanan pcl sekeluarga

    ReplyDelete
  3. Semoga dipermudah segala urusan :)

    ReplyDelete
  4. Selamat jalan PCL....
    Hati2..

    ReplyDelete
  5. semoga selamat semuanye :)

    ReplyDelete
  6. Terima kasih kepada semua yang mendoakan perjalanan kami , syukur alhamdulillah. selamat tiba ke destinasi.

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah selamat sampai dah kan PCL? hehehe e

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.