Gelagat BUDAK..

Monday, February 18, 2013 PCL 9 Comments

..

..gelagat dua budak terjeri-jerit
comel nih ..menanti di muka pintu..siap lawan amik gambo lagi..haha , rindu barangkali sebeb seminggu cuti tak jumpa pcl..
..
tadi pagi , pcl dah keluar nak pi keja, depa (afni zulaikha n Aqeela) nih tak sampai lagi..

t-jerit
comel nih ..menanti di muka pintu..siap lawan amik gambo lagi..haha , rindu  sebeb seminggu cuti tak jumpa pcl..barangkali.
..

Published with Blogger-droid v2.0.10

9 comments:

  1. gllemes la PCL ni ..BK pon nak amik gmbr PCL ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. @selipar putih...eh bnyk nau nama timang2an kamu yer..intan.

      Delete
  2. ..hehe..biasala gelagat bebudak

    ReplyDelete
  3. malas nak edit dah entri spontan nih...camana boleh double mabel ...biaq pi lah..sempoi skit.

    ReplyDelete
  4. holaaa..... bukan main lagi.

    ReplyDelete
  5. Kelas... Glamer PCL....
    Siap amik gambo lagi...
    Heheheheheh.. =D
    Bebudak kan PCL... Kalau diorang rindu ke, happy ke, sedih ke diorang tunjuk... =D

    ReplyDelete
  6. hehehe..disambut dengan camera lagi...ala2 glemer gitu!

    ReplyDelete
  7. biasalah, confirm la dorg rindu :D
    lawa kamera yg first tu :D

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.