Header blog untuk Diana...

Wednesday, February 06, 2013 PCL 16 Comments



p/s : betul la saya sangat sibuk seminggu ni...



setelah edit..tukar kedudukan gambar seperti komen AJ ;





16 comments:

  1. sibuk utk isteri tercinta apa salahnya PCL...

    ReplyDelete
  2. Sibuk setup bisnes mama Diana ye...

    ReplyDelete
  3. cantik sgt..warna merah tu..

    ReplyDelete
  4. PCL..... Kalau AJ nak komen sikit boleh tak??
    Apa kata susun gambar kat header tu...
    nampak macam tak center....
    Sebelah nampak terang, sebelah nampak malap sebab merah tu terletak bersebelahan....

    ReplyDelete
  5. Alolo.. Cantiknyq header tu. Mama diana terbaikla :)

    ReplyDelete
  6. @Queen, sama-sama suka...saling membantu.

    @JuneAina , yeah mcmtulah nampaknya..mendoakan semoga dia sukses..

    ReplyDelete
  7. @Knor : ..angah, agaknya memang merah warna yg menarik skrg nih..

    @Budang Kampung , senyum selalulah mmD dapat pujian melambung..

    ReplyDelete
  8. @AyueJean...thnks sangat bg komen pasal header ni , pcl buat lain jap lg ikut susunan mcm AJ cadangkan tu...

    ReplyDelete
  9. TERBAIKLAH PCL.. SEMOGA MAJU JAYA.

    ReplyDelete
  10. pcl buat sendri header ni yer..nice dan simple jer...


    setuju spt yg dikata kan AyueJean...keseimbanagn warna kena ada...

    gud luck..

    ReplyDelete
  11. nice! PCL ..semoga berjaya..ameen

    ReplyDelete
  12. assalamualaikum PCL...semoga berjaya yer...:)

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.