Jom lawan..!

Tuesday, February 19, 2013 PCL 19 Comments

haha...





tempat baru..persekitaran baru...dan sepatutnya aku kena isi stok kudapan yang baru...

ada sesapa mau lawan?

*[memang dah nak balik ...ada keja pon buat macam takdak !]

Published with Blogger-droid v2.0.10




19 comments:

  1. tk bleh lawan mcm ni bro..hehe

    ReplyDelete
  2. sedap nya kulit popia gulung tu

    ReplyDelete
  3. Wah byknya balang utk isi kudapan kat opis....

    ReplyDelete
  4. kuatnya ngonyeh ... tapi bgs jgk utk hilangkan mengantuk ^^

    ReplyDelete
  5. @Arul Chelsea, ..kat sini kilang kerepek melambak !

    ReplyDelete
  6. @cu sayang, ..rhalit makan menda nih..

    ReplyDelete
  7. @Nazayeina Ayeina, ...sepatutnya kena simpan dlm pentri, sy belasah semua buat harta sendiri.

    ReplyDelete
  8. @yana aina, senaman muka...biar senang jaga 'muka' dari jaga perut...haha.

    ReplyDelete
  9. NANTI NAK TARUK JUGAKLAH MAKANAN CAMNI KAT OFIS.. DUK MENGUNYAH JE NANTI..

    ReplyDelete
  10. perghhh.....sumpah tak terlawan...siap ade balang..
    ~banyak balang nak kena stock up dah tu..hehehe..

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum PCL

    kalau kat pejabat saya tu...
    sekejab ajer keliernya..

    ReplyDelete
  12. hamboiii...da mcm balang kuih raya da gamaknye...

    harus di tambah lagi tuh...abis da tuh!

    ReplyDelete
  13. bantak balang tu... nanti isi mini popia lak pakciklie:)

    ReplyDelete
  14. Samalah kat opis sya....cepat licin segala kudapan yang ada....hehe

    ReplyDelete
  15. Lawan dengan AJ jom...
    Hehhehehhe.... =D

    ReplyDelete
  16. wow..best nyer ada stok makanan banyak2 nie..tiap masa mengunyah..boleh buat badan kembang nanti..hehe..:-)

    ReplyDelete
  17. hahaha..ni mesti lebih makan dr kerja :P

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.