Kalau kamu ...banyak tanya eh ?

Thursday, February 28, 2013 PCL 17 Comments


ngap satu.. satu dan kunyah perlahan.. lahan...balik rumah terasa lagi kenyangnya....*lunch time

...hurm, apa nak bagi alasan nih ...


Published with Blogger-droid v2.0.10

17 comments:

  1. kalau makan ni mesti x boleh stop... hu hu hu... macam jadi addicted pulak..

    ReplyDelete
  2. kenyang ke kunyah kerepek bawang tu jer?hehe

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum,
    Huihhhh! dari tengahari sampai petang masih kenyang lagi makan benda ni?

    nak kena makan ni...

    ReplyDelete
  4. @Farah Wahida...kalau tgk je tak jadi tp bila dah makan mmg susah nak berenti..

    ReplyDelete
  5. @Amin , tak la kenyang sangat, tp terasa lenguh mulut kunyah..

    ReplyDelete
  6. @anyss,..ingat balik td xnk mkn tp lauk sedap plk..huhu.

    ReplyDelete
  7. @Hazwan , kenyang kalau habis sebalang !...hehe

    @Asmar..bukan mcm tu, stock banyak nih...

    ReplyDelete
  8. kuih bawang ni, kalau makan...susah nak berhenti...hahaha

    ReplyDelete
  9. hehehehe.nak bagi alasan kat org rumah ker

    ReplyDelete
  10. assalamualaikum PCL...sedapnya kalau dpt mengunyah kerepek bawang ni...;)

    ReplyDelete
  11. sedap layan sambil ngumpat ni ha3

    ReplyDelete
  12. makan la sikit,xyh bg alsn..hehehe

    ReplyDelete
  13. hahahah kuih siput jawabnye berkali kali lah ngap

    ReplyDelete
  14. Memang kenyang PCL kalau kunyah2..
    Tau2 dah abis sebalang....
    Hehehhehheheh...

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.